vila na Cipru s bazenom, odlična cijena i uvjeti plaćanja

Trikomo, Cipar – ID 6904
405,500 €
Područje 186 m2
Izgled Netipično
More 500 m
Stanje U izgradnji

Top za investiciju. Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Na pravom ste mjestu. Kod nas ne plaćate proviziju za posredovanje u poslu, mi smo zastupnici developera, kupujete direktno od prodavatelja. Mi smo na licu mjesta i možemo ponuditi sve potencijalne projekte na otoku. Pomoći ćemo vam da se zaljubite u biser Sredozemnog mora, Cipar.

Trenutno nudimo ovu nevjerojatnu vilu u izgradnji po super cijeni. Vila je 3+1 i ima tri kupaonice, vila ima bazen, balkon od 15 m2 te također dvije velike terase od kojih je jedna krovna terasa veličine 52 m2 sa prekrasnim pogledom na more i more. okolno područje.

Obratite pažnju na depozite do kraja travnja, popust od 20.000 britanskih funti ili gratis namještaj! Stoga, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Od 1. svibnja cijena se povećava za najmanje 20.000 britanskih funti.

Primopredaja u roku od 30 mjeseci nakon uplate depozita, ali plaćate 6 godina i to bez povećanja! Vilu možete iznajmiti i koristiti 4 godine prije plaćanja. Ovo su najbolji uvjeti na otoku. U blizini investitor ima još tri projekta u kojima možete koristiti svu infrastrukturu kao što su vodeni park, fitness, wellness, plaža itd. potpuno besplatno.

Programer vam s ponosom predstavlja člansku iskaznicu koja klijentima omogućuje jedinstvene privilegije i pogodnosti u svim projektima programera, a to su ulasci u infrastrukturu programera i 10% popusta u restoranima + ostale pogodnosti.

Zašto nove zgrade na Sjevernom Cipru?

Najbolje investicije na moru u svijetu za 2021. prema Forbesu.

Prosječna godišnja cijena novih zgrada u posljednje dvije godine je najmanje 30%

Cjelogodišnji najam i zanimljiv povrat novogradnje

Cijene od 50.000 CZK po m2 u projektima s pet zvjezdica i bogatom infrastrukturom, no cijene su u stalnom porastu pa je najbolje ulagati u početnu fazu projekata

Plan otplate do 7 godina bez povećanja

Idealno mjesto za odlazak u mirovinu

Zaštita prava investitora (rado ćemo vam objasniti tijekom osobnog sastanka).

Najniži troškovi života i izdaci za vodu, struju, plin i gorivo.

Porez na imovinu manji od 3 CZK po m2 godišnje.

Jedna od najsigurnijih zemalja na svijetu s niskim kriminalom.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Broj katova
2
Izgled
Netipično
Pogled na more
YES
Područje
186 m2
Zaplet
260 m2
Korisna površina
110 m2
Terasa
65 m2
Balkon
15 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
135 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
4 km
Liječnik
22 km
Kafić
360 m
Restoran
70 m
Bar
370 m
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00