Vila u prestižnom resortu, samo 30 km od zračne luke i Drača, Gjiri Lalzit, Albanija

Gjiri Lalzit, Albanija – ID 7449
435,000 €
Područje 523 m2
Izgled 3+kk
More 150 m
Stanje Gotovo

Jedinstvena prilika u Albaniji! Želite posjedovati nekretninu u prestižnom i bogato opremljenom resortu u blizini zračne luke?

Nudimo vam vilu u novom projektu San Pietro Resort, koji se nalazi u zaljevu Lalesi, 40 km od Tirane, 35 km od zračne luke Rinas i 30 km od grada Drača.

Premium zona: Četiri povezane vile sastoje se od 4 jedinice s posebnim ulazom. Svaka vila ima ukupnu površinu od 130 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, a na drugom katu su 2 spavaće sobe. Ukupna cijena vile je 435.000 eura, uključujući i zemljište (dio okućnice oko vile) koja varira ovisno o lokaciji vile (250-400m2).

San Pietro, Hotel & Residences, uključuje turističko naselje i hotel kojim će upravljati Melia grupa. Projekt je odabran za izgradnju na području najsjevernijeg dijela samog grada Lalezi zbog njegovog zelenila i prirodne ljepote. To je jedno od najvećih dostignuća ovog projekta, sklad prirode i izgradnje. Arhitekt se fokusirao na ispreplitanje i spajanje prirodnih i arhitektonskih elemenata, realizirao konstrukciju između drveća i kreirao zelene površine iznad terasa vila u kombinaciji s drvenim pergolama.

Naselje također uključuje zajedničke prostore za zabavu ili usluge (trgovački prostori, igrališta, sportski kutci, bazen itd.), kao i prostore kao što su ceste, ulazi u prostor itd. koji zahtijevaju održavanje, čišćenje, rasvjetu itd. To, naravno, podrazumijeva i mjesečno plaćanje svakog vlasnika kako bi kompleks uvijek bio održavan iu najboljem mogućem stanju.

U resortu će biti dostupne sljedeće usluge:

- Rezervirana plaža

- Vile će imati kompletnu klimatizaciju (multisplit klima)

- Površina zemljišta će biti u vlasničkom listu

- Sadržaji će biti all inclusive od hotela Melia, financijskih paketa i usluga 24 sata na dan kako bi kupcima pružili privatnost i udobnost.

- Sigurnosne kamere bit će postavljene u svakoj zgradi radi vaše i sigurnosti vaše obitelji.

Više informacija o projektu u RK ili na stranici Mojenemovitostumore.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
523 m2
Zaplet
523 m2
Korisna površina
130 m2
Izgrađeno područje
130 m2
Parkiralište
YES
Posao
4 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
0 m
Bar
890 m
Škola/vrtić
900 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00