1 soba s prostranom terasom, niska naknada za održavanje, u kompleksu Passat, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14908
47,000 €
Područje 36 m2
Izgled 1+kk
Pod 6/6
More 700 m
Naknada za uslugu 6 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo vam na prodaju: 1-sobni stan u kompleksu Passat na Sunčevom bregu, Bugarska

Ovaj udoban apartman površine 36 m² nalazi se na posljednjem, šestom katu kompleksa Passat na Sunčanoj obali. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu s wc-om i prostranu terasu koja pruža dovoljno prostora za opuštanje na svježem zraku.

Prednosti kompleksa Passat: Kompleks je udaljen samo 700 metara od prekrasne plaže i svojim stanarima nudi široku paletu sadržaja:

Bazen

Zona opuštanja

Vrtovi

Igralište

24-satno osiguranje

Parkiralište

Okruženje i dostupnost: Sve potrebne usluge, restorani, barovi i zabava nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, u blizini se nalaze brojne pješačke staze. Popularni Action Aquapark udaljen je samo 2,5 km od kompleksa, a Muzej zrakoplovstva 25 km. Najbliža zračna luka, Burgas, udaljena je 27 km, što osigurava jednostavan pristup.

Naknada za održavanje: Održavanje u kompleksu košta samo 6€/m² godišnje, što osigurava ugodan i nesmetan život tijekom cijele godine.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE? Naša tvrtka specijalizirana je za prodaju kvalitetnih i provjerenih nekretnina u Bugarskoj. Pomažemo vam uložiti u nekretninu koja ispunjava vaše zahtjeve i pruža dugoročnu vrijednost. Također nudimo kompletno upravljanje imovinom i postprodajne usluge. Mi smo Bugari, poslujemo na bugarskom tržištu tijekom cijele godine i možete se osloniti na nas.

Prednosti Sunny Beach: Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, s prekrasnom pješčanom plažom dugom 8 km. Naselje je idealno za obitelji i mlade ljude željne zabave i opuštanja. Ulazak u more je postupan, idealan za malu djecu i neplivače. Odmaralište nudi širok izbor aktivnosti, uključujući festivale, koncerte, šetnje prekrasno osvijetljenim šetnicama i niz kulturnih događanja.

Sunčana obala također je popularna zbog svoje blizine povijesnog grada Nesebara, koji je UNESCO-va svjetska baština. Prijevoz je osiguran mini-vlakovima i redovitim autobusnim linijama do obližnjih gradova.

Kat
6
Broj katova
6
Izgled
1+kk
Područje
36 m2
Korisna površina
31 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
370 m
Liječnik
1 km
Kafić
300 m
Restoran
80 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00