2 sobe s pogledom na more i privatnim dvorištem, Byala

Byala, Bugarska – ID 14881
66,000 €
Područje 56 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 500 m
Naknada za uslugu 250 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju dvosobni stan sa privatnim dvorištem i pogledom na more u Byali!

Ovaj prostrani apartman nalazi se u modernom stambenom kompleksu u mirnom primorskom gradiću Byala, samo 450 metara od plaže. U blizini apartmana nalazi se rekreacijski centar državnog tužiteljstva i popularni restoran Panorama.

Stan ukupne površine 56 m² je komforno uređen, a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila sa wc-om i prostrane verande sa svojim ograđenim dvorištem koje nudi prekrasan pogled na more. pogled na more i okolnu prirodu kompleksa. U pogledu na more možete uživati iz dnevnog boravka i spavaće sobe, kao i direktno iz dvorišta.

Površina stana je 56 m², a površina verande sa dvorištem je još 37 m². Stan je kompletno namješten i opremljen, odmah useljiv.

Kompleks Milana 3 dovršen je 2016. godine i nudi izvrsne pogodnosti za svoje stanovnike, uključujući panoramski prostor za opuštanje s bazenom za odrasle i djecu, ležaljkama, igralištem i parkiralištem. Naknada za održavanje iznosi samo 250 € godišnje, uključujući fond za popravke i korištenje bazena.

Ovaj 2 sobni stan nalazi se na prvom katu od tri i idealan je za miran život ili kao investicija za iznajmljivanje.

MOJE IMANJE UZ MORE Vam nudi veliki izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge vezane uz kupnju, najam i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali. Vodimo računa o svemu - od početnog odabira nekretnina do postprodajnih usluga na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i više.

Byala, u kojoj se nalazi ovaj apartman, prekrasan je primorski grad s bogatom vinskom tradicijom. Strateški je smješten između dvije međunarodne zračne luke, samo 50 km južno od Varne i 60 km sjeverno od Burgasa. Obala Byale poznata je po kombinaciji slikovitih uvala, dugih pješčanih plaža i bijelih stijena. Ovo područje je ekološki čisto i idealno za obiteljski odmor ili cjelogodišnji život.

Zašto kupiti nekretninu od nas? Pomoći ćemo vam pronaći pravu investiciju koja će odgovarati vašim potrebama i osigurati da vaš novac bude sigurno procijenjen. Možete računati na nas jer nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu. Naše usluge ne završavaju kupnjom nekretnine - dugogodišnja suradnja počinje s nama.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
56 m2
Korisna površina
45 m2
Terasa
37 m2
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00