2 sobe sa pogledom na more, u prestižnom kompleksu sa 5* Garden of Eden, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14602
86,000 €
Područje 54 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 20 m
Naknada za uslugu 1,350 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam prekrasan 2-sobni stan u prestižnom stambenom kompleksu s prekrasnim pogledom na more u Svetom Vlasu, Bugarska. Ovaj stan ima ukupnu površinu od 54,49 m² i korisnu površinu od 43,2 m². Nalazi se na trećem od pet katova, a rasporedom se sastoji od prostranog dnevnog boravka s modernom čajnom kuhinjom, udobne spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona s prekrasnim pogledom na Crno more.

Stambeni kompleks nudi luksuzne sadržaje kao što su sedam bazena, prostori za opuštanje, recepcija, restorani, pažljivo održavani vrtovi i 24-satno osiguranje kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i udobnost. Naknada za održavanje iznosi 1.350 € godišnje, što uključuje sve usluge potrebne za vaš komfor.

Još jedna prednost je strateški položaj - plaža je udaljena samo 20 metara, što omogućuje jednostavan pristup vodenim sportovima i drugim aktivnostima. Sve osnovne usluge, uključujući škole, medicinske ustanove, trgovine, restorane i supermarkete nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Sveti Vlas je traženo mjesto zbog svog mirnog okruženja u podnožju Starog polja, samo 4 km od živahne Sunčane obale. Nudi izniman spoj mirne atmosfere, čistog mora i planinskog zraka te lakog pristupa zabavnim i drugim sadržajima. Ova lokacija je idealna za odmor, kao i za stalni boravak.

Zašto kupiti nekretninu uz more u Bugarskoj? Ulaganje u nekretnine u Bugarskoj je isplativa i sigurna opcija. Nudimo širok izbor provjerenih stanova i kuća na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloj i Pomorije. Naša tvrtka "MOJE NEMOVITOST U MOŘE" posluje u Bugarskoj tijekom cijele godine i pruža kompletne usluge od kupnje, najma, upravljanja imovinom do postprodajnih usluga. Vodimo računa o svemu od A do Ž, tako da možete biti sigurni da će vaša investicija biti sigurna.

Zašto mi? Kao Bugari, dobro poznajemo lokalno tržište i možemo vam ponuditi najbolje nekretnine prema vašim zahtjevima. Naš cilj je osigurati da vaša investicija ne izgubi vrijednost. Naš odnos ne prestaje kupnjom - mi smo Vam na raspolaganju i nakon nje, u svim pitanjima vezanim uz Vašu nekretninu.

Sveti Vlas - Vaš novi dom uz more

Sveti Vlas je malo, ugodno mjesto koje nudi mirno okruženje bez masovnog turizma, idealno za obitelji i one koji traže bijeg od užurbanog života. Poznato je po zdravoj klimi u kojoj se miješaju čisti morski i planinski zrak stvarajući jedinstvene uvjete za zdrav način života.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
54 m2
Korisna površina
43.2 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
120 m
Liječnik
2 km
Kafić
870 m
Restoran
40 m
Bar
190 m
Škola/vrtić
610 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00