2 sobe sa sopstvenim ulazom, u lepom kompleksu Villa Romana, Elenite

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14878
64,900 €
Područje 56 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/2
More 400 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prekrasan 2-sobni stan od 56 m², koji se nalazi na drugom katu privatnog kompleksa Villa Romana, Elenite, Bugarska. Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i dvije terase. Zaseban ulaz osigurava privatnost i udobnost.

Villa Romana dio je prestižnog Royal Cluba Victoria koji se može pohvaliti izvrsnom infrastrukturom i slikovitim okruženjem gdje se planine obrasle borovima susreću s toplim morem. Plaža je udaljena oko 400 m, a kompleks ima bazene, prostore za opuštanje, igrališta, 24-satno osiguranje i parking. Cijena parkinga je 45€/mjesečno ili 100€/3 mjeseca.

Širok raspon sadržaja dostupan je u okolici, uključujući restorane, barove, trgovine, trgovački centar, ljekarnu, najam automobila i bicikala te druge usluge. Naknada za održavanje iznosi 9,60 €/m² godišnje.

Stan je idealan za cjelogodišnji život ili iznajmljivanje. Preporučujemo ga kao izvrsnu investiciju.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina u Bugarskoj. Mi smo porijeklom Bugari s dugogodišnjim iskustvom na lokalnom tržištu i pružamo sveobuhvatne usluge uključujući upravljanje imovinom, usluge nakon prodaje i savjetovanje. Nudimo nekretnine na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Ravda, Pomorije i dr.

Sveti Vlas je slikoviti grad u podnožju planinskog lanca Stará Planina, samo 4 km od Sunčevog brega. Zahvaljujući svom položaju nudi čiste plaže, mirnije okruženje i jedinstven spoj planinske i morske klime. Plaže na ovom području su pješčane i šljunčane s postupnim ulazom u more. Klima ovdje potiče zdravlje i pogodna je za korištenje tijekom cijele godine. Sveti Vlas je idealno mjesto za miran odmor, posebno za obitelji s djecom.

Zašto kupiti nekretninu od nas? Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju koja će se dugoročno cijeniti te ćemo se pobrinuti za sve formalnosti. Naše usluge uključuju ne samo prodaju, već i kompletno upravljanje i održavanje vaše nekretnine. Vaš odnos s nama ne završava kupnjom - tu smo za vas u svakom trenutku. Za Vaše zadovoljstvo pobrinut će se tim MOJE IMANJE UZ MORE.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
2+kk
Područje
56 m2
Korisna površina
49.28 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
620 m
Liječnik
4 km
Kafić
3 km
Restoran
270 m
Bar
460 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00