Antikno namještena prostrana kuća sa pogledom na more u Baru, Šušanj

Šušanj, Crna Gora – ID 14608
550,000 €
Područje 400 m2
Izgled 7+1
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju veliku i prostranu kuću u traženom području Šušanj, područje Bara u Černá Hora.

Ova izuzetna kuća sa ukupnom stambenom površinom od 400 m² nalazi se na parceli od 410 m² i udaljena je samo 500 metara od mora, što je čini idealnim mjestom za ljubitelje morskog života.

Kuća je u potpunosti opremljena antiknim namještajem starijim od 100 godina, što interijeru daje jedinstven i elegantan karakter. Stepenice i podovi izrađeni su od visokokvalitetnog granita, što naglašava visoku razinu izrade u cijeloj nekretnini.

Cijeli objekt ograđen je ogradom od kovanog željeza, koja pruža ne samo estetsku vrijednost, već i sigurnost. S velikih terasa pruža se prekrasan pogled na more i okolni krajolik, dok je uređeni vrt s vanjskim roštiljem savršeno mjesto za aktivnosti na otvorenom.

Kuća je opremljena alarmom za Vašu sigurnost i prostranom garažom.

Kuća ima centralno grijanje na drva, a sve prostorije su klimatizirane, što osigurava udobnost i zimi i ljeti. Namještaj, uključujući krevete i ormare, izrađen je od punog drva, što naglašava visoku kvalitetu i trajnost ove kuće.

Raspored kuće je sljedeći:

Prizemlje: Prostrani dnevni boravak s direktnim izlazom na terasu, velika kuhinja s vlastitim izlazom na terasu i vrt, ostava, vešeraj i odvojeni wc.

1. kat: Četiri spavaće sobe svaka sa svojom terasom, garderoba i dvije kupaonice.

2. kat: Kupatilo, dvije spavaće sobe, dnevni boravak spojen sa kuhinjom i velika terasa sa panoramskim pogledom na more i grad.

Ovaj promišljeni raspored pruža dovoljno prostora za ugodan obiteljski život dok vam omogućuje uživanje u pogledu i vanjskom prostoru.

Posjedovanje nekretnine uz more nudi ne samo opuštajuće okruženje, već i izvrsnu priliku za ulaganje. Nekretnina na moru na atraktivnoj lokaciji kao što je Šušanj nudi mogućnost iznajmljivanja turistima u sezoni, čime se može ostvariti stabilan prihod. Zbog svoje veličine i opremljenosti kuća je idealna kako za obiteljski život tako i za rekreaciju. Rastuća potražnja za nekretninama u Crnoj Gori također je prednost, koja osigurava uvažavanje investicije u budućnosti.

Šušanj je mirno i traženo mjesto u blizini Bara, jednog od najvažnijih lučkih gradova na jadranskoj obali. Mjesto je poznato po prekrasnim plažama, posebno šljunčanoj plaži s borovom šumicom koja pruža hlad i mirno okruženje za odmor. Zahvaljujući svom položaju, Šušanj nudi ne samo mir i tišinu, već i lak pristup svoj potrebnoj infrastrukturi, kao što su trgovine, restorani, apoteke i druge usluge u Baru, što osigurava udoban način života.

Crna Gora je idealno odredište za one koji traže prekrasne obale, slikovite planine i bogatu povijest. Zemlja postaje sve privlačnija investitorima u nekretnine, zahvaljujući brzorastućoj turističkoj industriji i sve pristupačnijim cijenama nekretnina. Nudi blagu mediteransku klimu s dugim sunčanim razdobljima, što Crnu Goru čini idealnom lokacijom za život na moru ili nekretnine za odmor.

Tvrtka mojenemovitostumore specijalizirana je za prodaju kvalitetnih nekretnina u Crnoj Gori, posebno u primorskim područjima kao što su Bar, Šušanj i okolina. Naši stručnjaci pomoći će vam odabrati nekretninu prema vašim željama te pružiti sveobuhvatnu podršku prilikom kupnje, uključujući pravne usluge i administrativne zahtjeve. Spremni smo Vam ponuditi nekretnine koje zadovoljavaju ne samo estetske i praktične kriterije, već i financijsku prednost.

Ako tražite luksuznu kuću na moru, investicijsku nekretninu ili udoban obiteljski život u Crnoj Gori, mi smo tu da vam pomognemo pronaći idealnu nekretninu na temelju vaših zahtjeva. Nudimo širok izbor nekretnina i individualan pristup svakom klijentu.

Iskoristite ovu priliku da posjedujete prekrasnu kuću uz more na jednoj od najtraženijih lokacija u Crnoj Gori i uživajte u mirnom životu s pogledom na more i pristupom modernim sadržajima.

Broj katova
3
Izgled
7+1
Pogled na more
YES
Područje
400 m2
Zaplet
410 m2
Korisna površina
390 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00