Ekskluzivna ponuda jednosobnih stanova u novom kompleksu u Kotoru, Risan

Risan, Crna Gora – ID 12548
145,230 €
Područje 48 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Otkrijte harmoniju života uz more i modernog luksuza uz našu ekskluzivnu ponudu jednosobnih stanova za prodaju u novom kompleksu u Kotoru, Risan.

Smješten u neposrednoj blizini plavetnila mora, ovaj veličanstveni kompleks prostire se na tri etaže, pružajući idilično okruženje za vaš dom iz snova.

Odaberite iz ponude jednosobnih stanova veličine od 48,41 m² do 59,05 m², koji su pomno dizajnirani s naglaskom na udobnost i estetiku.

Svaki apartman uključuje prostrani dnevni boravak koji je neprimjetno povezan s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom, tihu spavaću sobu i modernu kupaonicu.

Sadržaji i položaj

Dječje igralište: Za obitelji s djecom, ispred zgrade nalazi se prekrasno dječje igralište koje pruža siguran i zabavan prostor za najmlađe članove zajednice.

Kompleks se nalazi samo 150 metara od mora, što omogućava stanovnicima da lako usvoje stil života uz more i uživaju u ljepotama Mediterana.

Wellness centar: Postoji SPA & Wellness centar, sauna, turska kupelj i bazen, koji osiguravaju maksimalno opuštanje i udobnost.

Idealna lokacija

Unatoč mirnoj lokaciji, kompleks je povoljno smješten samo 20 minuta vožnje od povijesnog grada Kotora.

To omogućuje stanovnicima lak pristup gradskim kulturnim atrakcijama i drugim uslugama, postižući savršenu ravnotežu između mira i udobnosti.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da posjedujete luksuzan stan u novom kompleksu u Kotoru, Risnu. Kontaktirajte nas danas za više informacija i obilazak.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
48 m2
Korisna površina
47 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00