Jednosoban stan sa pogledom na more u Herceg Novom, Djenovici

Djenovici, Crna Gora – ID 12567
144,000 €
Područje 47 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 7 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Idealan spoj udobnosti i izvrsne lokacije u Herceg Novom! Predstavljamo vam stan od 47 m² u živopisnom naselju Đenovići, koji je trenutno u izgradnji.

Ovaj ugodan dom sastoji se od jedne spavaće sobe, prostrane kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i prekrasne terase s koje se pruža prekrasan pogled na more.

Stanari će također imati pristup bazenu, što će njihov boravak učiniti još ugodnijim i udobnijim. Za veću udobnost, parking je dostupan u sklopu kuće.

Apartman se nalazi na drugom katu što osigurava privatnost i mir te prekrasan pogled na okolnu prirodu i more.

Herceg Novi je prekrasan primorski grad na jadranskoj obali Crne Gore, poznat po povijesnim spomenicima, slikovitim plažama i živahnoj kulturnoj sceni. Grad nudi mnoštvo mogućnosti za rekreaciju, uključujući sportove na vodi, šetnje rivom, posjete muzejima i galerijama, kao i odlične restorane i kafiće. Đenovići, dio Herceg Novog, popularni su zbog svog mirnog i prirodnog karaktera, a istovremeno omogućavaju lak pristup svim gradskim sadržajima.

Naša agencija za nekretnine nudi Vam profesionalne usluge u pronalaženju idealne nekretnine prema Vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da tražite moderan stan s pogledom na more, luksuznu vilu ili priliku za ulaganje, mi smo tu da vam pomognemo pronaći nekretninu koja ispunjava sve vaše snove i potrebe. Kontaktirajte nas za individualne konzultacije i rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije i podršku pri odabiru i kupnji Vaše nove nekretnine.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i rezervirajte svoje gledanje već danas!

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
47 m2
Korisna površina
45 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00