Kuća za rekonstrukciju, samo 8 km od mora, top cijena, naselje nedaleko od Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 14654
46,000 €
Područje 646 m2
Izgled Netipično
More 8 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju obiteljsku kuću površine 48 m² na parceli od 646 m² u mirnom selu Zahari Stoyanovo, koje se nalazi u četvrti Šabla. Kuća je pogodna za stalno stanovanje ili rekreaciju te nudi niz pogodnosti, uključujući uređenu okućnicu i zasebne gospodarske zgrade.

Glavni parametri nekretnine:

Ukupna izgrađena površina kuće: 48 m².

Okućnica: 646 m².

Raspored prostorija: dvije odvojene sobe, prostor spreman za izgradnju kupaonice sa wc-om, hodnik.

Drugi objekt: gospodarska zgrada sa jednom sobom, kuhinjom i kupaonicom sa wc-om - idealno za goste ili ljetnu kuhinju.

Stanje: potpuno novi krovovi na obje zgrade, ljetna kuhinja ima novi strop i ima vanjsku izolaciju.

Podrum: u dobrom stanju, pogodan za čuvanje hrane ili vina.

Garaža: dio nekretnine je prostrana garaža.

Gospodarski objekti: na imanju se nalaze zasebni objekti pogodni za skladištenje poljoprivrednih alata ili držanje sitne stoke.

Priključci: kuća je priključena na vodovod i struju.

Ulaz: imanje ima poseban ulaz i kompletno ograđenu parcelu, djelomično uređenu i ozelenjenu.

Kuća se nalazi svega 20 metara od glavne ceste i ima odličnu dostupnost. Naselje je mirno i uređeno, sa novopostavljenim asfaltnim putem do samog objekta. Udaljen je 8 km od široke pješčane plaže, koja osigurava brz pristup moru.

O gradu Kavarni

Kavarna je veliki lučki grad na sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale s otprilike 12.000 stanovnika. Grad je postao poznat kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svako ljeto ugošćuje koncerte svjetski poznatih rock bendova. Kafić ima bogatu povijest koja seže u 5.-6.st. nove ere, što je dokumentirano brojnim arheološkim nalazima. Posjetitelji se mogu diviti ne samo povijesnim spomenicima, već i slikovitom prirodnom krajoliku i kulturnim događanjima.

Grad ima sve građanske sadržaje, uključujući trgovine, restorane, škole, vrtiće, kafiće i bolnice. Blizina nekih od najljepših mjesta na bugarskoj sjevernoj obali, kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata i Topola, čini Kavarnu vrlo atraktivnom lokacijom za stalni boravak i odmor. Kraj su zavoljeli i brojni strani državljani, uključujući i Čehe, koji su ovdje pronašli svoj drugi dom.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj, posebno na atraktivnim lokacijama uz more kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Pružamo cjelovitu uslugu od A do Ž, uključujući pravne savjete, pomoć pri kupnji, najmu i upravljanju nekretninama te postprodajne usluge.

Kod nas možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti za sve formalnosti vezane uz kupnju vaše nekretnine, te da ćete imati podršku na svakom koraku vašeg investicijskog procesa. Naša suradnja ne završava kupnjom, već se nastavlja dugoročnim odnosom koji se temelji na povjerenju i zadovoljstvu naših klijenata.

Zašto kupiti nekretninu na području Kavarne?

Kafić i njegova okolica tražena su destinacija za one željne mirnog života s prekrasnom prirodom na dohvat ruke. Područje se može pohvaliti ne samo prekrasnim plažama i romantičnim stjenovitim liticama, već i čistim prirodnim izvorima i ljekovitim blatnim kupkama, koje su poznate po svom blagotvornom djelovanju na mišićno-koštani sustav. Zbog velike potražnje za nekretninama na ovom području, ulaganje u nekretnine u Kavarni vrlo je isplativo i nudi dugoročni potencijal povećanja vrijednosti.

Tražite li kuću u mirnom naselju s velikim potencijalom i mogućnošću adaptacije, kontaktirajte nas za više informacija i dogovor oko razgledavanja. Rado ćemo vam pomoći pronaći savršenu nekretninu za vas i vašu obitelj ili investiciju!

Broj katova
1
Izgled
Netipično
Područje
646 m2
Zaplet
646 m2
Korisna površina
48 m2
Izgrađeno područje
50 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00