Luksuzna, moderno opremljena vila s pogledom na otoke Brač, Hvar i Korčulu na Makarskoj rivijeri

Split , Hrvatska – ID 14565
Područje 300 m2
Izgled 5+kk
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju moderno opremljenu vilu s prekrasnim pogledom na splitsko zaleđe te otoke Brač, Hvar i Korčulu, smještenu na ekskluzivnoj lokaciji Omiš Marušići, na traženoj Makarskoj rivijeri. Ova nekretnina predstavlja savršenu kombinaciju modernog luksuza i mediteranske prirode.

Vila je opremljena najsuvremenijom tehnologijom, uključujući dizalo i punionice za električne automobile. Zelene površine na krovu i pergole daju ovoj nekretnini ekološku dimenziju i osiguravaju ugodnu klimu tijekom cijele godine.

U prizemlju se nalazi natkriveni parking za tri automobila, s još četiri parkirna mjesta ispred vile. Tehnička soba i sustav za uštedu energije dizajnirani su za učinkovito upravljanje potrošnjom energije.

Prvi kat rezerviran je za wellness koji uključuje hamam, saunu renomiranog brenda Effegibi, hidromasažnu kadu za šest osoba i potpuno opremljenu teretanu. Tu je i jedna spavaća soba.

Na 2. katu nalazi se prostrani dnevni boravak s direktnim izlazom na terasu, kuhinja i tri luksuzne spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Terasa s grijanim bazenom (18 x 3,8 m) i hidromasažnom klupom pruža jedinstven pogled na more.

Krovna terasa površine 93 m² nudi prostor za ljetnu kuhinju, bioklimatske pergole i zonu za odmor s neograničenim pogledom na Jadran i okolne otoke.

Posjedovanje ove vile osigurat će vam izniman životni stil na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu. Vila je idealna za ljetni boravak ili cjelogodišnji boravak, s pogledom na more, pristupom plaži i modernom opremom. Ekološke tehnologije i energetska učinkovitost osiguravaju ne samo luksuz, već i održiv način života.

Omiš Marušići je slikovito mjesto na Makarskoj rivijeri, poznato po prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i slikovitoj prirodi. Područje je idealno za ljubitelje mediteranskog načina života, koji cijene mir i blizinu kulturno-povijesnih spomenika. Omiš je također polazište za razne sportske aktivnosti, uključujući planinarenje i sportove na vodi.

Hrvatska je popularna destinacija zbog svojih prirodnih ljepota, bogate kulture i izvrsne infrastrukture. Nekretnine na hrvatskoj obali visoko su cijenjene i predstavljaju izvrsnu investicijsku priliku za one koji traže posebno mjesto za stalni boravak ili odmor.

Naša agencija za nekretnine specijalizirana je za prodaju luksuznih nekretnina uz more i pruža kompletnu uslugu od pravnog savjetovanja do osiguranja svih dokumenata. Ako tražite nekretninu u Hrvatskoj, kontaktirajte nas. Pomoći ćemo vam pronaći kuću iz snova ili priliku za ulaganje.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
300 m2
Zaplet
497 m2
Korisna površina
298 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
140 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00