Luksuzne 3 sobe u Imperial resortu u Hurghadi, vrhunska cijena

Hurghada , Egipat – ID 14273
97,200 €
Područje 98 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/6
More 450 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj luksuzni stan od 98 m2 nalazi se na četvrtom katu Imperial Resorta Hurghada. Udaljenost od prekrasne pješčane plaže je samo 450 metara, svi sadržaji, shopping mogućnosti i zabava su nadomak!

Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, otvorene kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i prostrane terase s pogledom na bazen.

Kuhinja u stanu ima ormare koji odražavaju prostor i sklad, mramorne ploče, sudoper, šank sa visokim stolicama i ugradbene kuhinjske aparate (štednjak, pećnica, napa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, perilica rublja i hladnjak).

Stan ima velikodušnu terasu, koja osigurava besprijekornu vezu između spavaćih soba i dnevnog boravka. Iz svake spavaće sobe i dnevnog boravka pruža se prekrasan pogled na bazen.

Apartman je pogodan za ljubitelje luksuza, mira, privatnosti i opuštanja.

Stan odiše luksuzom svojim savršeno dizajniranim i dovršenim prostorima s najkvalitetnijim materijalima. Potpuno je namješten zadivljujućim potpuno novim modernim namještajem i opremljen vrhunskim kućanskim aparatima koji će vaš boravak učiniti ugodnijim.

O Imperial Resort Hurghada:

Otkrijte ekskluzivne mogućnosti ulaganja u nekretnine uz Imperial. S više od desetljeća iskustva u građevinskoj industriji, Imperial je pouzdano ime na tržištu nekretnina u Hurghadi.

Imperial Resort, smješten u sjevernoj Al Ahyaa, Hurghada Redsea, Egipat, premašio je sva očekivanja s rasporedom izgradnje za ovaj projekt. Izvorno planiran za dovršetak u lipnju 2023., dovršen je nevjerojatnih 7 mjeseci prije roka, u studenom 2022. Ova vijest posebno je uzbudljiva za vlasnike stanova, koji se sada mogu veseliti uživanju u svojim novim nekretninama ranije nego što su očekivali.

Ovo traženo naselje na parceli od 3301 m2 sastoji se od 150 jedinica, a sve su rasprodane impresivnih 18 mjeseci prije završetka. Izgradnja The Imperial Resorta započela je u siječnju 2020. nakon pokretanja u listopadu 2019. Uspješnim marketingom resorta bavio se Go Investment, koji je pridonio njegovoj ranoj rasprodaji i ubrzanoj izgradnji.

Oprema

- Bazeni

- Grijani bazen

- Infinity bazen na krovu

- Jacuzzi na krovu

- Krovni salon i bar sa šarmantnim pogledom na more

- Restoran

- Bar uz bazen

- Zeleni krajolik

- Teretana

- Toplice

- Trgovine

- Prijem

- Sigurnost 24/7

- Parkirne površine

- Supermarket

Kat
4
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
98 m2
Korisna površina
78 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00