Marina Holiday Club, Pomorie, Bugarska

Pomorie, Bugarska – ID 14688
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam stanove različitih rasporeda i površina koji se nalaze u prestižnom stambenom kompleksu u Pomoriju, Bugarska.

Oprema kompleksa uključuje:

Parkirno mjesto
Lift
24-satna recepcija i zaštitarske usluge
Restoran
Brižno održavane zelene površine
Bazen s prostorom za opuštanje

Ovaj kompleks se nalazi u mirnom delu Pomorija, samo 200 metara od prelepe plaže. U blizini su svi sadržaji kao što su škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta, trgovine, servisi i supermarket. Lokacija ima izvrsnu prometnu dostupnost zahvaljujući javnom prijevozu i dobro uređenoj cestovnoj mreži.

Pomorie je poznato po svojim slikovitim plažama, čistom moru i ugodnoj klimi, što ga čini idealnim mjestom za ljetni odmor i život tijekom cijele godine. Poželjna lokacija ovog stana omogućit će vam veliki povrat ulaganja i visok potencijal za najam.

MOJA NEKRETNINA UZ MORE donosi vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju koja će ispuniti vaše snove i osigurati dugoročnu vrijednost vašeg novca. Mi smo lokalni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i poslujemo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge za kupnju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama na lokacijama kao što su Pomorije, Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Ravda, Aheloj i dr.

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet. Brinemo se o vama u svakom pogledu - od prvog kontakta do upravljanja vašom nekretninom nakon kupnje. Možete računati na našu podršku na svakom koraku. Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje.

Tražite svoje mjesto uz more? Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu baš za Vas!

Jedinice u kompleksu

Prostrane 2 sobe, 200m od plaže u kompleksu Marina Holiday Club, Pomorie
Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija Povoljna cijena
64 m2
2+kk
3/6
200 m
93,500 €
Šipka vpravo
Bazen
bazeni
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
660 m
Liječnik
2 km
Kafić
420 m
Restoran
90 m
Bar
130 m
Škola/vrtić
360 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00