Moderan trosobni stan u novogradnji u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 13122
169,492 €
Područje 58 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 1 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan trosobni stan u novogradnji u Medulinu koji se nalazi na trećem katu trokatnice. Stan ukupne stambene površine 58 m² i korisne površine 55 m² idealno je mjesto za miran život u mirnom dijelu naselja.

Interijer apartmana sastoji se od zajedničkog dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonice. Stambeni prostor je proširen balkonom i lođom s kojih se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. Stan je djelomično opremljen i priključen na osnovne infrastrukturne mreže kao što su struja, kanalizacija i internet.

Grijanje je osigurano lokalnim električnim sustavom, što doprinosi ugodnom i energetski učinkovitom radu. Stanu pripada i parkirno mjesto, tako da parkiranje neće biti problem. Zgrada je opremljena vlastitim uređajem za pročišćavanje otpadnih voda, što je ekološko i praktično rješenje.

Lokacija je izuzetno poželjna, ne samo zbog prekrasne prirode i blizine svih sadržaja poput pošte, trgovina i uslužnih djelatnosti, već i zbog udaljenosti od samo 1200 metara od mora. Lokacija je vrlo pristupačna, nalazi se u blizini magistrale i glavne prometnice.

Stan će biti useljiv od 16.12.2024., kada će njegova izgradnja biti završena.

Medulin, poznat po svojoj turističkoj atraktivnosti i prirodnim ljepotama, nudi idealno okruženje za ljetni boravak. Ova ponuda idealna je prilika za one koji traže ugodan i moderan život u jednom od najljepših dijelova Hrvatske. Ne propustite priliku ući u novi dom s prekrasnim ugođajem i pogledom na more.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
58 m2
Korisna površina
55 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
910 m
Liječnik
510 m
Kafić
480 m
Restoran
480 m
Bar
460 m
Škola/vrtić
990 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00