Namješten 1 soba, u kompleksu Villa Astoria, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14747
36,900 €
Područje 28 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/6
More 100 m
Naknada za uslugu 11 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju namješten stan s 1 dostupnom sobom ukupne površine 28 m², koji se nalazi na drugom katu modernog kompleksa Villa Astoria u odmaralištu Elenite, Bugarska. Stan sadrži svijetli dnevni boravak s kuhinjom i kupaonicu s wc-om. Prodaje se kompletno namještena, te je odmah spremna za korištenje ili iznajmljivanje.

Karakteristike apartmana:

Raspored: 1 soba

Ukupna površina: 28 m²

Lokacija: 2. kat od 6

Oprema: Kompletno namješteno

Terasa: Pogled na grad

Prednosti posjedovanja stana u kompleksu Villa Astoria

Kompleks Villa Astoria nalazi se samo 200 metara od pješčane plaže Elenite, što osigurava jednostavan pristup moru. Područje je mirno, idealno za obitelji s djecom ili one željne opuštajućeg odmora u neposrednoj blizini prirode. Kompleks svojim stanovnicima nudi sljedeće sadržaje:

Bazen i prostor za opuštanje

Zaštitarska služba 24 sata

Parking za stanare

Zatvoreni prostor s kontroliranim pristupom

Godišnja naknada za održavanje iznosi 10,8 €/m².

Prednosti posjedovanja nekretnine u odmaralištu Elenite, Bugarska

Odmaralište Elenite nalazi se u mirnom području s prekrasnim prirodnim krajolikom na bugarskoj obali Crnog mora. Ovo mjesto karakterizira ugodna klima, čist morski zrak i lak pristup obližnjim turističkim centrima kao što su Sunčani breg ili drevni Nesebar. U blizini se nalazi sva potrebna infrastruktura, uključujući trgovine, restorane i zabavne sadržaje.

Zašto ulagati u nekretninu sa MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Pomorije i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, najam i postprodajne usluge.

Naše prednosti:

Temeljito provjerene ponude: nudimo samo kvalitetne nekretnine koje zadovoljavaju visoke standarde.

Cjelogodišnja podrška: Na lokaciji smo tijekom cijele godine, zbog čega možemo pružiti svu brigu o nekretnini i nakon kupnje.

Kompletno upravljanje imovinom: mi se brinemo za sve, od održavanja do najma kako bi se vaša investicija isplatila.

Prednosti ulaganja u Sveti Vlas, Bugarska

Sveti Vlas je slikoviti gradić smješten u podnožju planinskog lanca Stará Planina, samo 4 km od užurbane Sunčane obale. Područje nudi kombinaciju čistog planinskog zraka, mirnog mora i prekrasne prirode, što ga čini atraktivnim odredištem za obitelji i one željne mirnog okruženja. Lokalne plaže su manje i sa manje gužve od plaža u većim naseljima, što osigurava mir i tišinu.

Sveti Vlas se može pohvaliti uskim pješčanim i šljunčanim plažama s postupnim ulaskom u more, idealnim za obitelji s djecom. Naselje je okrenuto prema jugu, što jamči toplo i sunčano vrijeme veći dio godine. Klima je povoljna za zdravlje, zbog čega je područje popularno ne samo za ljetnu rekreaciju, već i za cjelogodišnji život.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska nudi povoljne mogućnosti ulaganja zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina i stalno rastućem tržištu. Odmarališta kao što su Elenite, Sunčana obala i Sveti Vlas su atraktivna ne samo za turiste, već i za investitore koji žele iskoristiti potencijal za sezonski najam.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i saznajte kako vam možemo pomoći pronaći idealnu nekretninu uz more u Bugarskoj!

Kat
2
Broj katova
6
Izgled
1+kk
Područje
28 m2
Korisna površina
24.64 m2
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
110 m
Liječnik
4 km
Kafić
3 km
Restoran
100 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00