Namješten 2 sobe, samo 450m od plaže, Sea Fort Club kompleks, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14625
83,600 €
Područje 74 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/5
More 450 m
Naknada za uslugu 15 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju moderan 2-sobni stan ukupne površine 74 m², koji se nalazi u prizemlju peterokatnice od cigle s liftom u popularnom ljetovalištu Sveti Vlas, Burgas, Bugarska. Ovaj elegantan stan idealan je kako za stalni život, tako i za rekreaciju i iznajmljivanje. Raspored prostorija uključuje prostrani dnevni boravak s čajnom kuhinjom, udobnu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon koji nudi dovoljno prostora za opuštanje.

Stan se nalazi u traženom kompleksu koji nudi sve što je potrebno za udobno i ugodno življenje. Tu su i dva vanjska bazena, brižno njegovano zelenilo, restoran, recepcija i 24-satna zaštitarska služba. Parkirno mjesto osigurano je neposredno u sklopu objekta.

Povoljna lokacija: Apartman se nalazi samo 450 metara od mora, što vam omogućuje da u bilo koje vrijeme uživate u prekrasnim plažama i mirnom okruženju. U blizini ćete pronaći sve javne sadržaje - medicinske ustanove, poštu, trgovine, usluge i supermarket. Prometna dostupnost osigurana je javnim prijevozom, autobusnom i cestovnom vezom koja omogućuje brzu povezanost s okolnim gradovima.

Naknada za održavanje iznosi 14,5 EUR/m² godišnje.

Stan je kompletno opremljen i odmah useljiv. Obilasci su mogući odmah po dogovoru.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina u Bugarskoj. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju prema vašim zahtjevima koja će održati vrijednost vaših financija. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine, pružajući potpunu uslugu kupnje, iznajmljivanja i upravljanja nekretninama na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i više. Pobrinut ćemo se za vašu imovinu od A do Ž. Oslonite se na nas u svakom pogledu. Naša suradnja ne prestaje kupnjom, već tek počinje.

Tim MNM

Sveti Vlas je slikoviti gradić smješten u podnožju planinskog lanca Stará Planina, samo 4 km od Sunčevog brega. Mjesto nudi ugodnu klimu sa kombinacijom planinskog i morskog zraka, što blagotvorno djeluje na zdravlje. Sveti Vlas je poznat po prekrasnim plažama i mirnoj atmosferi, idealan za obitelji s djecom i one koji traže mirno i opuštajuće okruženje. Naselje pruža sve uvjete za ugodan život i boravak tijekom cijele godine.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
74 m2
Korisna površina
65.12 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
230 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00