Penthouse s luksuznom terasom i pogledom na more

Vodice, Hrvatska – ID 13167
421,975 €
Područje 168 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prostran i moderan apartman u prekrasnom gradu Vodicama u dalmatinsko-šibenskoj regiji.

Ovaj stan se nalazi u novogradnji koja je završena 2022. godine i nalazi se na trećem katu trokatnice. Ukupna tlocrtna površina iznosi 168,79 m², od čega je korisna površina 118 m².

Stan je vrlo svijetao i prozračan, ima četiri dnevne sobe, uključujući dnevni boravak sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo i terasu.

Na terasi i balkonu možete uživati u prekrasnom pogledu na more i opustiti se na svježem zraku.

Stan je opremljen modernim grijanjem na struju, podnim grijanjem i mogućnošću grijanja na kruta goriva što jamči ugodan boravak tijekom cijele godine.

Parkirno mjesto se podrazumijeva i uključeno je u cijenu.

Zgrada se nalazi u mirnom dijelu naselja što osigurava ugodan i miran život. Sve potrebne usluge kao što su trgovine i medicinske ustanove su nadohvat ruke.

Vodice su slikoviti primorski gradić poznat po prekrasnim plažama i čistom moru. Ovo popularno odmaralište nudi širok izbor plivanja, vodenih sportova i aktivnosti u slobodno vrijeme. Grad je idealan kako za odmor, tako i za stalni boravak zahvaljujući izvrsnoj infrastrukturi i nizu usluga. Vodice također nude bogatu kulturnu scenu te niz restorana u kojima možete uživati u domaćim specijalitetima.

Dostupan od 26. srpnja 2024., ovaj stan pruža savršenu priliku za ulaganje u nekretninu na poželjnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more.

Ne ustručavajte se nazvati nas za više informacija ili da dogovorimo obilazak.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
168 m2
Korisna površina
118 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
190 m
Liječnik
840 m
Kafić
260 m
Restoran
190 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00