Potpuno opremljena 1 soba u Florenza khamsin

Hurghada , Egipat – ID 13393
55,000 €
Područje 41 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj superluksuzni studio ima 41,5 m2, nalazi se na trećem katu Florenza khamsin resorta u okrugu Arabia. Apartman ima bračni krevet, dosta prostora za odlaganje, ormar, kauč, kuhinjski element i balkon s pogledom na vrt i teritoriju kompleksa. Stan je u potpunosti namješten novim modernim namještajem te je opremljen novim uređajima (bojleri, perilica rublja i klima). Kuhinja ima ormariće, mramorne ploče, ugradbeni sudoper, električni štednjak i mikrovalnu pećnicu.

Odmaralište Florenza Khamsin jedno je od najtraženijih odmarališta na tržištu nekretnina u Hurghadi; to je odredište za one koji traže vrhunski luksuz, opuštanje, udobnost, privatnost i blagostanje.

O sadržajima i uslugama Florenze Khamsin:

- Ležaljke i suncobrani uz bazen i vrt

- Bar uz bazen

- Bežični internet, TV priključak i međunarodni satelitski prijem

- Sigurnost 24 sata/7 dana

- Portir i recepcija

- Dizala

- Parking

- Trgovinska i uslužna mreža

- Ured međunarodne prodaje, leasinga i rezidentnih usluga

- Usluge čišćenja

- Tim za održavanje

- Dnevna usluga i briga o bazenu

- Praonica rublja

- Svakodnevna dostava

- Limuzina i prijevoz iz zračne luke

- LJEKARNA

- Restorani i barovi

- Tržnice i butici

- Izletište

- Razne trgovine te ronilački i sportski centar

- Frizerski i kozmetički salon

- Wellness i sportski klub s teretanom, saunom i jacuzzijem.

O odmaralištu Florenza khamsin:

Odmaralište Florenza Khamsin ime je dobilo po poznatom saharskom vjetru koji puše pustinjom pedeset dana u godini i prekrasnom cvijeću koje cvjeta kada vjetar utihne.

Florenza Khamsin Resort, ekskluzivna tvrtka za razvoj nekretnina koja nudi izbor luksuznih novih studija i stanova uz obalu smještenih u Hurghadi, popularnoj četvrti Arabia, samo pet minuta od zadivljujućeg 'New Marina Boulevard' i užurbanog turističkog mjesta 'Sheraton Road' također je unutar pješačka udaljenost od raznih trgovina, restorana, supermarketa, ljekarni i barova.

Florenza Khamsin su u biti dva odmarališta u jednom, odvojena cestom; Prva faza je stambena faza sa prekrasnim izdašnim bazenom i zelenilom, gdje je druga faza luksuzni hotel na samoj plaži. Apartman se nalazi u drugoj fazi, na samoj plaži.

Florenza Khamsin izvrstan je izbor i za kupce kuća za odmor i za investitore; Kupci kuća za odmor svidjet će se odmaralištu jer je udaljeno samo 5 minuta od živahnog srca Hurghade; Ulagačima će se svidjeti činjenica da Florenza Khamsin nudi program najma s visokim povratom.

Smještena u samom srcu hurghadske četvrti Arabia, koja sadrži mnoge od najpopularnijih hotela u Hurghadi, kao što su odmarališta Grand Azur, Arabia i El Palacio, Florenza Khamsin je tiša od glavnih turističkih središta, a istovremeno pruža odličan pogled na more.

Svi zabavni sadržaji, shopping, bolnice, škole i restorani središnje Hurghade udaljeni su manje od pet minuta od odmarališta, uključujući modernu novu marinu Hurghada, koja nudi niz luksuznih trgovina i restorana.

Florenza Khamsin udaljena je samo deset minuta od međunarodne zračne luke Hurghada, petnaest minuta od turističkog šetališta u Hurghadi, dvadeset minuta od El Gouna i trideset minuta od Sahl Hasheesha.

Ronioci će cijeniti činjenicu da su mnoga od najpopularnijih pristaništa za ronilačke brodove unutar pješačke udaljenosti od Florenze Khamsin. Hurgadina povijesna riblja tržnica, brodogradilište i trajekt za Sharm el-Sheikh također su unutar pješačke udaljenosti.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
41 m2
Korisna površina
33.2 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00