Prekrasna kuća sa 4 apartmana i bazenom, Zaton

Zaton, Hrvatska – ID 13144
799,000 €
Područje 900 m2
Izgled ostalo
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se prekrasna kuća s bazenom u Zatonu kraj Zadra. Nalazi se na idealnoj lokaciji, samo 400 m od mora i pješčane plaže i 550 m od centra grada. Orijentiran je na jug.

Kuća se sastoji od 4 apartmana u prizemlju i na prvom katu koji su svi uređeni do zadnjeg detalja. Neto stambena površina kuće je 235 m2, a izgrađena je na parceli od 821 m2.

U prizemlju se nalaze dva apartmana. Prvi se sastoji od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a i terase. Drugi apartman ima kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, jednu spavaću sobu, kupaonicu i terasu.

Na prvom katu se također nalaze dva apartmana od kojih jedan sadrži kuhinju, blagovaonicu, dvije spavaće sobe, kupaonicu, wc, hodnik i prostrani balkon. Drugi stan se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, kupaonice i balkona.

Ispred kuće ima 6 parkirnih mjesta.

Kuća ima uhodanu turističku djelatnost te se prodaje potpuno namještena i opremljena što je čini izvrsnom investicijskom prilikom!

Kuća je građena od termo blokova opeke i na nju je postavljena toplinska izolacija debljine 10 cm. Prozori sa roletama i komarnicima izrađeni su od PVC materijala. Energetski certifikat je A. Podovi su obloženi pločicama i laminatom. Svaki apartman je opremljen svim potrebnim namještajem i kućanskim aparatima te svaki ima klima uređaj za grijanje i hlađenje. Kuća ima dimnjak. Okućnica je lijepo uređena. Bazen veličine 32 m2 obložen je folijom, grijan i okružen prostranim sunčalištem.

Zaton je malo turističko mjesto idealno za pravi odmor i opuštanje od stresne svakodnevice. Nalazi se između dva povijesna grada - Nina (2 km) i Zadra (12 km).

Predstavlja jedinstven spoj dalmatinske arhitekture, ugodne mediteranske klime, očuvane prirode, bogate kulturno-povijesne baštine i živahne turističke svakodnevice.

Pješčane plaže u hladovini stoljetnih borova idealne su za obitelji s djecom. Ako želite pronaći mir, kristalno čisto more, čisto podmorje, hlad borove šume, nezaboravne zalaske sunca, onda je Zaton idealno mjesto za Vaš odmor.

Broj katova
2
Izgled
ostalo
Pogled na more
YES
Područje
900 m2
Zaplet
821 m2
Korisna površina
235 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
120 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
1 km
Liječnik
1 km
Kafić
370 m
Restoran
490 m
Bar
190 m
Škola/vrtić
660 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00