Prodaja lijepo uređene obiteljske kuće u Debeljaku kod Sukošana - Idealan život u okolici Zadra

Sukošan, Debeljak, Hrvatska – ID 14477
410,000 €
Područje 1200 m2
Izgled 4+kk
More 3 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju modernu i potpuno opremljenu obiteljsku kuću u srcu slikovitog mjesta Debeljak koje se nalazi u zadarskoj regiji. Ova dvokatnica, izgrađena 2018. godine, predstavlja idealan spoj modernog i udobnog stanovanja za jednu obitelj.

Kuća ima izgrađenu površinu od 115 m² i ukupnu korisnu površinu od 138,89 m². Nalazi se na prostranoj parceli površine 1182 m², koja je dio ukupne površine 1200 m².

Kuća je izgrađena od opeke i nalazi se u mirnom dijelu naselja, što pruža privatnost i udobnost za obiteljski život.

Raspored kuće je 4 sobe. Na prvom katu nalazi se moderna kuhinja s blagovaonicom i prostrani dnevni boravak s direktnim izlazom na terasu, te jedna kupaonica. Na drugom katu nalaze se tri spavaće sobe, svaka sa svojim balkonom, te druga kupaonica. S terase i balkona pruža se prekrasan pogled na prirodni krajolik.

Na velikoj parceli nalazi se njegovana okućnica, bazen (24 m2) idealan za ljetno osvježenje, te nadstrešnica za automobil.

Kuća također ima konobu koja pruža dosta skladišnog prostora.

Ima privatno parkirno mjesto.

Kuća je priključena na vodovodnu mrežu i kanalizaciju, struja je osigurana na naponu 230V. Grijanje je lokalno na kruta goriva i grijanje na struju što osigurava udobnost tijekom cijele godine.

Ova kuća nudi miran i udoban život u blizini Jadranskog mora. Nalazi se samo 3,4 km od mora i nudi prednosti modernog življenja s prostranom okućnicom i bazenom.

Blizina sukošanskih plaža i slikovitih primorskih destinacija čine ovu kuću izvrsnom prilikom kako za stalni boravak tako i za rekreativno korištenje.

Debeljak je mirno mjesto udaljeno samo nekoliko kilometara od Sukošana i samo 15 minuta vožnje od Zadra. Ovo područje poznato je po mediteranskoj klimi, prekrasnim plažama i čistom moru. U okolici ćete pronaći mirne uvale s pješčanim i šljunčanim plažama koje su okružene borovom šumom. Obližnja luka D-Marin popularna je među jedriličarima i ljubiteljima vodenih sportova, što područje čini atraktivnim odredištem za cijelu obitelj i investitore.

Hrvatska je vrlo atraktivna destinacija za kupnju nekretnina uz more, zahvaljujući prekrasnoj prirodi, čistom moru i ugodnoj klimi. Područja poput Zadra i Sukošana među traženim su lokacijama kako za stalni boravak, tako i za rekreacijske i investicijske svrhe. Zahvaljujući izvrsnoj infrastrukturi i blizini mora, ovo područje postaje popularno mjesto za luksuzne nekretnine.

Uz Mojenemovitostumore dobivate kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine i nudimo stručne savjete i podršku tijekom cijelog procesa. Pravna pomoć, obrada potrebne dokumentacije i prijenos vlasništva bez problema se podrazumijevaju.

Ukoliko ste zainteresirani za ovu prekrasnu obiteljsku kuću u Debeljaku, slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor o razgledavanju. Rado ćemo Vam pomoći pronaći idealan dom ili investiciju uz more

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
1200 m2
Zaplet
1182 m2
Korisna površina
138.89 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
115 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
4 km
Liječnik
6 km
Kafić
320 m
Restoran
3 km
Bar
3 km
Škola/vrtić
610 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00