Prodaje se luksuzan stan sa bazenom u Bilicama, Šibenik - Prizemlje sa vlastitim ulazom

Šibenik, Bilice, Hrvatska – ID 14773
379,000 €
Područje 134 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju ekskluzivan stan u prizemlju novogradnje u mirnom dijelu Bilica, samo nekoliko minuta od Šibenika.

Ova nekretnina idealna je za sve one koji traže moderan život u prirodnom okruženju, ali uz odličan pristup gradu - do centra Šibenika se može doći za manje od 10 minuta vožnje automobilom. Stan spaja udobnost, eleganciju i visoku kvalitetu gradnje s luksuznom opremom.

Stan S1 ukupne neto korisne površine 134,80 m² podijeljen je na dvije etaže - suteran i prizemlje. Podzemni dio (35,83 m²) obuhvaća prostrano spremište i strojarnicu. Prizemlje (98,97 m²) sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu i garderobu, druge kupaonice, vešeraja i prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonom. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu s električnom pergolom koja vodi do privatnog bazena od 27 m² te do vrta opremljenog ljetnom kuhinjom i vanjskim tušem s toplom vodom. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta.

Tijekom izgradnje korišteni su najsuvremeniji materijali i tehnologije kako bi se osigurao visok životni standard. Prozori i vrata izrađeni su od aluminijskih profila najnovije generacije sa troslojnim ostakljenjem koje ima UV zaštitu i električnim roletama. Fasada kuće je izolirana kamenom vunom debljine 10 cm. U svim prostorima postavljeno je podno grijanje i hlađenje na bazi vode, što osigurava optimalnu udobnost tijekom cijele godine. Podna obrada je luksuzna keramika marke "Florim", a stubište je obloženo masivnim hrastovim drvetom.

Stan je opremljen kuhinjom marke DOIMO CUCINE s modernim uređajima, ugradbenim ormarima i kvalitetnim namještajem rađenim po mjeri u cijelom stanu. Na krovu su postavljeni fotonaponski paneli snage 3,69 kW i priprema za solarne kolektore i električne radijatore u kupaonicama. Bazen je opremljen elektrolizom za pročišćavanje vode, hidromasažnim mlaznicama i visokokvalitetnim keramičkim pločicama bež boje koje stvaraju ugodnu tirkiznu nijansu vode.

U zgradi je dostupan i drugi stan (S2) neto površine 103,42 m² koji se nalazi na 1. katu i nudi sličnu opremu. Moguć je pregovor oko kupnje cijelog objekta.

Bilice su mirno primorsko mjesto u blizini Nacionalnog parka Krka i Prokljanskog jezera koje je povezano s rijekom Krkom i Jadranskim morem. U mjestu se nalazi mala marina koja je idealna za ljubitelje jedrenja i vodenih sportova. Bilice imaju odličnu prometnu dostupnost – autocesta je udaljena svega nekoliko minuta vožnje, dok su zračne luke Zadar i Split udaljene oko 50 km.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove luksuzne nekretnine! Ova vila je idealna investicija za one koji traže miran boravak u blizini mora i grada.

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
134 m2
Korisna površina
125 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00