Prodaje se luksuzni apartman s privatnim bazenom u prvom redu do mora - Vinjerac

Posedarje, Vinjerac, Hrvatska – ID 14897
399,000 €
Područje 128 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 30 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju ekskluzivan apartman u prvom redu do mora, u prekrasnom dalmatinskom mjestu Vinjerac.

Ovaj novi apartman pruža neograničen i fascinantan pogled na more i nalazi se samo 500 metara od centra grada.

Stan se nalazi u prizemlju zgrade, a njegova ukupna neto korisna površina, uključujući natkrivenu terasu, iznosi 79,84 m². Raspored prostorija uključuje hodnik, dvije spavaće sobe (jedna s vlastitom kupaonicom), drugu kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i prostrani dnevni boravak s direktnim izlazom na natkrivenu terasu. Stanu pripada i privatni vrt površine 128,27 m² koji je opremljen prekrasnim bazenom od 17,70 m², te dva parkirna mjesta ispred zgrade. Ukupna neto površina stana, uključujući vrt, bazen i parkirna mjesta iznosi 128,24 m².

Ovaj stan se prodaje potpuno opremljen i namješten. Zgrada u kojoj se nalazi ima ukupno 6 stambenih jedinica. Izgrađena je modernom tehnologijom gradnje – termoblokovi i ravni krov u modernom arhitektonskom stilu. Prozori su izrađeni od PVC-a sa roletama, mrežama protiv insekata i troslojnim ostakljenjem što osigurava izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Fasada je izolirana polistirenom debljine 10 cm.

Podovi su popločani, au dnevnom boravku i obje spavaće sobe nalaze se klima uređaji. U cijelom stanu je podno grijanje na struju. Ulazna vrata su protupožarna i sigurnosna. Ova nekretnina ima odličan energetski razred A+.

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina jer se stan prodaje preko poduzeća, što je značajna financijska ušteda.

Vinjerac je slikovito ribarsko mjesto smješteno u Velebitskom kanalu, samo 30 km sjeverno od Zadra, najvećeg grada u regiji. Zahvaljujući blizini autocestnih čvorova Maslenica i Posedarje, Vinjerac je prometno vrlo dostupan. Također je okružen nizom nacionalnih parkova i prirodnih rezervata: Paklenica (8 km), Kornati (40 km), Plitvička jezera (80 km), Krka (80 km), Vransko jezero (55 km) i Slapovi rijeke Zrmanje ( 25 km). Vinjerac nudi jedinstvenu kombinaciju mediteranske klime, kristalno čistog mora i zdravog planinskog i morskog zraka, što ga čini idealnim mjestom za opuštanje, ali i aktivan odmor.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o obilasku ovog prekrasnog apartmana tik uz more!

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
128 m2
Korisna površina
79.84 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00