Prodaje se obiteljska kuća na otoku Viru - idealna za odmor i život

Vir, Hrvatska – ID 14558
205,000 €
Područje 150 m2
Izgled 4+kk
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju obiteljsku kuću u odličnom stanju na otoku Viru u zadarskoj regiji.

Ova dvokatnica korisne površine 92 m² nalazi se u mirnom dijelu naselja i pruža sve što je potrebno za ugodan život ili odmor.

Kuća se sastoji od četiri sobe, moderne kuhinje, koja je povezana s dnevnim boravkom, te vanjske terase sa 50 m² vrta, koja je idealna za opuštanje i roštiljanje. More je udaljeno svega 300 metara, što kuću čini idealnom nekretninom za ljubitelje morskog života.

U prizemlju kuće nalazi se prostrani dnevni boravak s kuhinjom i izlazom na terasu. Na katu se nalaze tri spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na balkon s pogledom na more. Kuća je renovirana 2015. godine, tako da je odmah useljiva. Kući pripada i garaža, parkirno mjesto i konoba za odlaganje sezonskih stvari. Prilaz je asfalt i sve komunalije su dostupne.

Kupnja nekretnine na otoku Viru donosi niz prednosti. Vir je poznat po prekrasnoj prirodi, kristalno čistom moru i dugim plažama koje su idealne za kupanje, sunčanje ili sportove na vodi. Kuća se nalazi samo 300 metara od mora, što omogućuje jednostavan pristup plažama na kojima se možete opustiti i uživati u morskom životu. Osim toga, uz razvijenu infrastrukturu i blizinu grada Zadra, otok nudi mirno okruženje i izvrsnu dostupnost svih usluga.

Vir, dio zadarske regije, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Lokalne plaže s kristalno čistim morem i mediteranskom klimom svake godine privlače tisuće turista. Grad je pogodan i za stalni boravak i za rekreacijsku upotrebu. Blizina Zadra osigurava lak pristup kulturno-povijesnim spomenicima, trgovačkim centrima i restoranima u kojima možete kušati domaće specijalitete. Vir je dobro povezan s ostalim dijelovima Hrvatske zahvaljujući blizini autoceste i zračne luke Zadar.

Hrvatska je idealno odredište za ulaganje u nekretnine zbog svoje prekrasne prirode, bogate povijesti i stabilnog tržišta nekretnina. Zemlja nudi širok raspon aktivnosti, uključujući vodene sportove, planinarenje i biciklizam. Područja poput Zadra, Vira i okolnih otoka popularna su među turistima i onima koji traže drugi dom uz more. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj dugoročno će vam se isplatiti, bilo za vlastitu rekreaciju ili za potrebe turističkog najma.

Naša agencija za nekretnine pružit će Vam kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za nekretnine uz more i imamo veliki izbor apartmana, vila i kuća. Uz naše stručne savjetnike pomoći ćemo Vam pronaći nekretninu koja ispunjava sve Vaše snove. Pružamo pravne usluge, prijenos vlasništva i sve potrebne usluge kako bi cijeli proces kupnje prošao glatko i bezbrižno.

Tražite nekretninu u Hrvatskoj? Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći pronaći svoj dom iz snova ili priliku za ulaganje.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
150 m2
Zaplet
100 m2
Korisna površina
92 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
50 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
390 m
Liječnik
3 km
Kafić
20 m
Restoran
140 m
Bar
200 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00