Projekt prostranog 3-sobnog stana, samo 50m od plaže, kuća Lazuren Bryag, Chernomorets, Bugarska

Černomorec, Bugarska – ID 13197
159,200 €
Područje 111 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/5
More 50 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Luksuzni život u srcu Černomoretsa: Apartmanska kuća "Lazuren Bryag"

Otkrijte svoj novi dom samo 50 metara od središnje plaže Chernomorets, u prekrasnom području Akra. Zgrada Lazuren Bryag nudi idealnu kombinaciju udobnosti i prirodne ljepote u jednoj od najbrže rastućih turističkih destinacija.

Specifičan 3-sobni stan ukupne površine 111,33m2 nalazi se na četvrtom katu.

Zašto odabrati "Lazuren Bryag"?

Savršena lokacija: uživajte u pogodnostima blizine plaže dok uživate u mirnom i slikovitom okruženju.

Moderna infrastruktura: Chernomorets se može pohvaliti novoizgrađenim stambenim zgradama, hotelskim kompleksima i nizom zabavnih sadržaja. Ovo šarmantno ljetovalište brzo postaje popularno odredište za turiste i lokalno stanovništvo.

Kompletna opremljenost: "Lazuren Bryag" je četverokatnica s podrumom, polupodzemnom etažom i tri ulaza, dizajnirana s ciljem udobnosti i sigurnosti. Ima dovoljno parkinga, a stanovi će biti završeni po principu ključ u ruke. Pomoći ćemo vam s namještajem i opremom po nenadmašnim cijenama!

Oprema i usluge

Zelene površine i dječja igrališta: Brižno održavani parkovi i igrališta idealni su za rekreaciju, sport i igru, što će cijeniti ne samo turisti u ljetnoj sezoni, već i lokalne mlade obitelji.

Gastronomski doživljaji: Uživajte u jedinstvenoj atmosferi lokalnih restorana koji će vaš odmor pretvoriti u nezaboravno iskustvo zahvaljujući vrhunskoj usluzi i izvrsnoj kuhinji.

Kvaliteta i moderna tehnologija

Prilikom izgradnje "Lazuren Bryag" koriste se samo najkvalitetniji materijali i najmodernije tehnologije gradnje. Završetak projekta planiran je za srpanj 2025. godine.

Bez brige

Bez naknada za održavanje: uživajte u mirnom životu bez naknada za održavanje.

Investirajte u svoju udobnost i luksuz uz "Lazuren Bryag" - Vaš novi dom na Crnom moru. Dopustite da vas očara ljepota Chernomoretsa i uživajte u životu na sunčanoj bugarskoj obali.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu. 

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje. 

Tim MNM

Černomorec se nalazi 26 km južno od Burgasa i 9 km sjeverno od njega

Sozopol. Postoje redovne autobusne linije za susjedna mjesta i autobus za

Glavni. Naselje Černomorec je nešto drugačije od klasičnih plažnih destinacija. Malo seosko mjesto okruženo blago valovitim krajolikom punim polja i livada čak i ljeti živi pomalo uspavanim životom. Vile i male seoske kuće u središtu narušavaju trg klasičnim socijalističkim "kulturakom", a tek uz plažu naići ćete na nekoliko manjih hotela. Černomorec je mjesto s vrlo mirnom i ugodnom atmosferom, idealno za seoski odmor uz more. Odmah u mjestu pronaći ćete lijepu gradsku plažu, koja ljeti zna biti prenapučena. Otprilike dvije trećine predviđeno je za poduzetnike koji iznajmljuju ležaljke i suncobrane, dok ostatak opremu možete donijeti sami. Mala šetnica između plaže i grada ispunjena je brojnim malim restoranima. Plaža između Černomorca i Sozopola duga je više od 2 km i mnogo je prostranija i ljepša. Unatoč tome, ovdje živi bujno veselje, nudeći brojne vodene aktivnosti, ali istovremeno ćete pronaći dovoljno privatnosti za sebe na prostranoj i prekrasno čistoj plaži. More je dosta blago, pa je pogodno i za djecu. Uz ovu plažu pronaći ćete klasične hotele koje nećete pronaći u središtu Černomorca.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
111 m2
Korisna površina
97.97 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00