Prostran stan sa pogledom na more, u centru Sarafova

Sarafovo, Bugarska – ID 13214
120,000 €
Područje 56 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
More 400 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prostran 2-sobni stan ukupne površine 56m2 koji se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u Sarafovu, Bugarska.

Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon s pogledom na more i zelenilo.

Apartman se nalazi u centru Sarafova i samo 400 metara od plaže.

Nekretnina bez naknade za održavanje!

Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje. 

Tim MNM

Sarafovo je jedna od novih četvrti grada Burgasa na obali s populacijom od preko 4000 ljudi. Kombinacija prikladnih prometnih čvorišta, uključujući međunarodnu zračnu luku Burgas, udaljenu 2 km, blizina grada Pomorie, odmarališta Sunny Beach, grada Nessebara i ugodnih klimatskih uvjeta privukli su sve više i više turista posljednjih godina. Sarafovo ima dugu šetnicu i plažu od 4 km. Pijesak na plaži i njezin sadržaj vrlo su slični onima u Pomoriju. Uglavnom je pijesak gotovo crn s bogatim sastavom željeza, mangana i magnezija. Tamni pijesak upija sunčevu svjetlost, brže se zagrijava i ima ljekovita svojstva. Udaljenost od zračne luke je manja od 2 km, od centra Burgasa - 10 km, Varne - 105 km. Do bilo kojeg mjesta lako je doći gradskim i međugradskim letovima, a dostupan je i dobro organiziran javni prijevoz. Udaljenost od Sunčevog brega i Nesebra je oko 15 km. Do Burgasa možete stići za 15 minuta autobusom koji vozi do zračne luke svakih 30 minuta i svaki sat nakon 20:00.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
56 m2
Korisna površina
49.28 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
350 m
Liječnik
290 m
Kafić
320 m
Restoran
0 m
Bar
340 m
Škola/vrtić
0 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00