Prostrana 1 spavaća soba, Sunny View North kompleks, Sunny Beach, Bugarska

Sunny Beach, Bugarska – ID 14889
41,900 €
Područje 42 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/6
More 700 m
Naknada za uslugu 250 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prostrani 1-sobni stan u kompleksu Sunny View North na Sunčanoj obali

Stan veličine 42,32 m² nalazi se u prizemlju šesterokatnog kompleksa Sunny View North. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu s wc-om i terasu. Ovaj stan je idealan kako za cjelogodišnji život tako i kao mogućnost investicijskog najma.

Lokacija i pogodnosti:

Kompleks Sunny View North nalazi se u sjevernom, mirnijem dijelu Sunčanog brega, samo 700 metara od plaže, šetališta i Luna parka. Ovo područje nudi sve što je potrebno za ugodan život - restorani, kafići, trgovine, noćni klubovi i zabavni sadržaji su u blizini, au isto vrijeme ćete uživati u miru zahvaljujući lokaciji udaljenoj od glavnog turističkog prometa.

Oprema kompleksa:

Kompleks nudi širok raspon usluga i sadržaja, uključujući recepciju, sigurnost, restoran, kafić uz bazen, vanjski grijani bazen s ležaljkama i suncobranima, grijani dječji bazen, vanjsku teretanu, dječje igralište, čuvano parkiralište i trgovine. U sklopu kompleksa postoji i dizalo, koje omogućuje jednostavan pristup svim jedinicama.

Naknada za održavanje iznosi samo 250 € godišnje, što osigurava učinkovito upravljanje i održavanje zgrade.

Prednosti posjedovanja nekretnine uz more uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE:

Naša tvrtka specijalizirana je za prodaju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama na atraktivnim lokacijama na bugarskoj obali, uključujući Sunčevu obalu, Sveti Vlas, Nesebar, Ravdu i druge. Nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina koje su idealne kako za investiciju tako i za rekreaciju ili stalni boravak. Pomoći ćemo vam odabrati pravu nekretninu kako bi vaša investicija bila sigurna i ne izgubila na vrijednosti. Osim prodaje, nudimo i postprodajne usluge te kompletno upravljanje nekretninama.

Sunčana obala - idealno ljetovalište:

Sunčana obala je najveće i najpoznatije ljetovalište u Bugarskoj, smješteno otprilike 30 km sjeverno od Burgasa. Zahvaljujući 8 km dugoj pješčanoj plaži s postupnim ulazom u more, ovo je naselje pogodno za obitelji s djecom, mlade parove i starije osobe. Blizina povijesnog Nessebara, mini-vlakovi i autobusne veze s okolnim gradovima osiguravaju izvrsnu dostupnost. Sunčana obala nudi pregršt zabavnih, kulturnih događanja i atrakcija, uključujući i vodeni park Action, te je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Mi smo bugarska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina i poslujemo tijekom cijele godine. Kod nas se možete osloniti na kompletnu uslugu, od odabira nekretnine do upravljanja i najma. Naša briga o klijentima ne završava kupnjom, već umjesto toga počinje dugoročnim odnosom i podrškom.

Kat
1
Broj katova
6
Izgled
1+kk
Područje
42 m2
Korisna površina
37.32 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
350 m
Liječnik
630 m
Kafić
420 m
Restoran
90 m
Bar
440 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00