Stan sa dvije spavaće sobe i pogledom na more u samom centru Budve

Budva, Crna Gora – ID 12565
415,000 €
Područje 77 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/6
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte savršenstvo gradskog života u srcu Budve sa ovim moderno opremljenim dvosobnim stanom, na samo nekoliko koraka od mora.

Smješten na četvrtom katu dobro opremljene zgrade, ovaj stilski uređen stan od 77 m² pruža ugodan i moderan životni prostor.

Kada uđete u stan, naći ćete se u prostranom i svijetlom dnevnom boravku koji je povezan s blagovaonicom i otvorenom kuhinjom. Svijetli dnevni boravak stvara ugodnu atmosferu za opuštanje, a susjedna blagovaonica idealno je mjesto za obiteljske večere.

Apartman ima dvije udobne i prostrane spavaće sobe i kupaonicu. Osim toga, apartman ima terasu na kojoj možete uživati u suncu, jutarnjoj kavi ili se jednostavno diviti moru.

Kako bismo Vam osigurali udobnost tijekom cijele godine, apartman je opremljen klima uređajem. Osim toga, stan se prodaje potpuno namješten, što je idealno rješenje za one koji traže neposredan smještaj ili investiciju.

Budva je jedan od najživljih i najposjećenijih gradova na crnogorskoj obali, poznat po pješčanim plažama, bogatoj povijesti i živahnom noćnom životu. Stari grad Budve, sa svojim uskim kamenim uličicama i srednjovjekovnim građevinama, nudi jedinstvenu atmosferu i pogled u prošlost. Budva je i središte brojnih kulturnih i zabavnih događanja koja privlače posjetitelje iz cijeloga svijeta.

Naša agencija za nekretnine pružit će vam profesionalne usluge u pronalaženju idealne nekretnine prema vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da tražite moderan stan s pogledom na more, luksuznu vilu ili priliku za ulaganje, mi smo tu da vam pomognemo pronaći nekretninu koja ispunjava sve vaše snove i potrebe. Kontaktirajte nas za individualne konzultacije i rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije i podršku pri odabiru i kupnji Vaše nove nekretnine.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i rezervirajte svoje gledanje već danas!

Kat
4
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
77 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00