Udoban i potpuno namješten apartman s djelomičnim pogledom na more u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14525
152,900 €
Područje 49 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/3
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju namješten stan na mirnoj lokaciji u popularnom ljetovalištu Medulin.

Ovaj stan nalazi se na 3. katu višestambene zgrade i vrlo je funkcionalnog rasporeda s mogućnošću daljnjeg korištenja prostora zahvaljujući visokim stropovima koji omogućuju dodavanje galerije ili dodatnih spremišta.

Stan se rasporedom sastoji od hodnika, kupaonice, spavaće sobe, kuhinje povezane s blagovaonicom i dnevnog boravka s direktnim izlazom na terasu s koje se pruža djelomičan pogled na more. Stanu pripada parkirno mjesto ispred zgrade (11 m²) i konoba u prizemlju zgrade koja osigurava dovoljno prostora za potrebe skladišta. Stan je kompletno namješten i odmah useljiv.

Ovaj stan nudi miran život uz izvrsnu dostupnost svih važnih usluga - trgovine, restorani, plaže i sportski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Arheološki park Vižula udaljen je samo 400 metara, što je odličan izbor za ljubitelje povijesti i prirodnih ljepota. Svojim položajem ovaj stan čini idealnim za stalni život ili ljetnu rekreaciju s djelomičnim pogledom na more i lakim pristupom plažama.

Medulin je jedno od najtraženijih turističkih mjesta na istarskom poluotoku koje nudi bogate mogućnosti za rekreaciju i kulturni užitak. Grad je poznat po dugim plažama i čistom moru, što ga čini popularnim odredištem za ljubitelje vodenih sportova kao što su jedrenje, ronjenje i drugo. Medulin je poznat i po ugodnoj atmosferi, širokoj ponudi sportskih aktivnosti i kvalitetnoj infrastrukturi. Ovdje ćete pronaći brojne restorane, kafiće i trgovine koji pružaju sve što vam je potrebno za ugodan i aktivan život.

Hrvatska je idealno odredište za kupnju nekretnina uz more zahvaljujući prekrasnoj obali, stabilnom tržištu i velikoj potražnji za turističkim smještajem. Istarski poluotok posebno je popularan zbog svojih prirodnih ljepota, bogate povijesti i kvalitetnog načina života.

Kod nas ćete dobiti stručne savjete i kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Pomoći ćemo vam pronaći idealan stan ili kuću iz snova i osigurati da cijeli proces prođe glatko i bezbrižno. Naše dugogodišnje iskustvo pružit će vam stručnu podršku od prvog pregleda do primopredaje nekretnine.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju ovog prekrasnog apartmana u Medulinu.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
49 m2
Korisna površina
47 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00