Ugodna 1 spavaća soba s pogledom na bazen u elegantnom kompleksu Sunny View Central, Sunny Coast

Sunny Beach, Bugarska – ID 14887
Područje 30 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/6
More 450 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Ugodan stan na Sunčevom bregu u Bugarskoj

Nudimo na prodaju stan od 30 m² u popularnom kompleksu Sunny View Central na Sunčanoj obali. Stan je u izvrsnom stanju, nalazi se na 3. katu šesterokatnice s liftom. Zahvaljujući svom rasporedu idealna je kako za odmor tako i za cjelogodišnji boravak.

Raspored i oprema apartmana: Apartman sadrži prostor za odmor, kupaonicu i balkon s pogledom na bazen. Odmah je useljiva.

Kompleksni sadržaji: kompleks nudi širok raspon usluga uključujući bazen, recepciju, restoran, pažljivo održavane vrtove i 24-satnu sigurnost. Parking je osiguran izravno u sklopu objekta.

Položaj i sadržaji: Kompleks se nalazi 450 metara od plaže i pruža svu potrebnu infrastrukturu. U blizini se nalaze trgovine, supermarketi, medicinske ustanove, škole, vrtići i ostali servisi. Izvrsnu prometnu dostupnost osigurava javni prijevoz i lak pristup glavnoj prometnici. Struja 230V i javna kanalizacija se podrazumijevaju.

Prednosti stana: Zahvaljujući povoljnoj lokaciji u blizini plaže, kvalitetnoj opremljenosti i udobnosti, stan je pogodan kako za cjelogodišnji život, tako i kao odlična investicijska prilika za iznajmljivanje. Naknada za održavanje iznosi samo 12 EUR/m² godišnje.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE? Mi smo porijeklom Bugari, specijalizirani za prodaju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama u odmaralištima kao što su Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy i Pomorie. Naša tvrtka pruža kompletnu uslugu od odabira nekretnine do postprodajnih usluga. Pomoći ćemo vam da uložite u nekretninu koja neće izgubiti na vrijednosti. Kod nas možete računati na profesionalan i dugoročan pristup. Vaš odnos s nama ne završava kupnjom, on tek počinje.

O Sunčanoj obali: Sunčana plaža je najveće i najpopularnije ljetovalište na bugarskom Crnom moru. Nalazi se samo 30 km sjeverno od Burgasa i poznat je po svojoj 8 km dugoj pješčanoj plaži s postupnim ulazom u more. Blizina povijesnog grada Nesebara i izvrsni klimatski uvjeti čine ovo područje idealnim za obitelji s djecom, mlade i starije generacije. Popularni vodeni park Action, mini vlakovi i redovne autobusne linije osiguravaju zabavne i jednostavne veze s okolnim mjestima.

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
1+kk
Područje
30 m2
Korisna površina
26.4 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
140 m
Liječnik
660 m
Kafić
180 m
Restoran
100 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00