1 soba, u kompleksu Butterfly, 300 metara od plaže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14890
42,700 €
Područje 31 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/5
More 300 m
Naknada za uslugu 5 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju 1-soban stan u privatnom kompleksu Butterfly, Sveti Vlas

Stan površine 31,87 m², koji se nalazi u prizemlju šestospratnog kompleksa Butterfly u Svetom Vlasu, Bugarska. Apartman se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice s wc-om i terase. Ova nekretnina je idealna za odmor, cjelogodišnji život ili kao investicija za najam.

Lokacija i pogodnosti:

Kompleks Butterfly nalazi se samo 300 metara od plaže. Savršeno je održavan i ima izvrsnu lokaciju u mirnom dijelu Svetog Vlasa, koji je poznat po mirnom okruženju i čistom moru. Lokacija pruža ne samo prekrasnu prirodu, već i lak pristup glavnim turističkim atrakcijama, uključujući Sunčanu obalu.

Oprema kompleksa:

Kompleks nudi širok raspon pogodnosti, uključujući bazen, prostor za opuštanje, dječje igralište, 24-satnu sigurnost i parkiralište. Sve je dizajnirano za maksimalnu udobnost stanara i gostiju.

Naknada za održavanje: samo 5 € po m² godišnje, što osigurava izvrsno upravljanje i održavanje kompleksa.

Prednosti posjedovanja nekretnine uz more uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE:

Naša tvrtka nudi širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Mi smo bugarska tvrtka koja posluje tijekom cijele godine u Bugarskoj i nudimo potpunu uslugu od odabira nekretnine do upravljanja imovinom i postprodajnih usluga. Pomoći ćemo vam odabrati pravu nekretninu prema vašim zahtjevima, kako bi vaša investicija bila sigurna i ne izgubila na vrijednosti.

Sveti Vlas – idealno mjesto za miran život i odmor:

Sveti Vlas je slikovito mjesto smješteno u podnožju planinskog lanca Stará planina, samo 4 km od Sunčevog brega. Zahvaljujući položaju na padini pruža prekrasan pogled i mogućnost izleta u okolnu prirodu. Plaže u Svetom Vlasu su i pješčane i šljunčane, more je čisto i manje gužve nego na obližnjem Sunčanom bregu. Sveti Vlas je također poznat po svojoj povoljnoj klimi, koja potiče zdravlje i omogućava cjelogodišnji život. Kombinacija planinskog zraka, ugodnih temperatura i blizine mora čine ovu lokaciju odličnim izborom za one koji traže mirno okruženje daleko od glavnog turističkog prometa.

Zašto kupiti nekretninu u Svetom Vlasu?

Grad nudi idealne uvjete za opuštanje, obiteljski odmor i ulaganja u nekretnine. Uz njegovu blizinu Sunčevom bregu i povijesnom Nessebaru, imate sve pogodnosti nadohvat ruke dok uživate u miru i tišini manjeg ljetovališta. Sveti Vlas je idealan izbor za one koji žele provesti odmor u prekrasnoj prirodi ili investirati u iznajmljivanje u rastućem turističkom području.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
31 m2
Korisna površina
28.05 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
470 m
Liječnik
1 km
Kafić
500 m
Restoran
470 m
Bar
570 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00