1 spavaća soba s pogledom na more i golf teren, Thracian Clifs Golf & Beach Resort

Topola, Bugarska – ID 14657
121,000 €
Područje 64 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 100 m
Naknada za uslugu 19 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam prekrasan 1-sobni apartman s prekrasnim pogledom na more, golf teren i rt Kaliakra u prestižnom golf resortu Thracian Cliffs Golf & Odmaralište na plaži. Ovaj jedinstveni stan nalazi se na 2. katu četverokatnice u dijelu Hillside Village, koji je najviši dio kompleksa. Zahvaljujući ovom položaju pruža najbolji pogled na cijelo naselje i okolicu.

Glavni parametri stana:

Raspored prostorija: prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, mjesto za spavanje, kupaonica s wc-om i velika terasa s pogledom na more i golf teren.

Ukupna površina: 64,4 m².

Pogled: prekrasan pogled na more, golf teren i rt Kaliakra.

Udaljenost od plaže: 100 metara.

Godišnja naknada za upravljanje nekretninom: 18,25 EUR/m².

Mogućnosti korištenja: Stan je idealan za cjelogodišnji život, rekreaciju ili kao investicijska nekretnina s mogućnošću iznajmljivanja u sklopu hotelskog programa resorta.

Sadržaji hotela Thracian Cliffs Golf & Odmaralište na plaži:

Dvije plaže: plaža Bendida s marokanskim restoranom i manja, mirnija plaža Argata, koja nudi privatnost i opuštanje.

Golf teren s 18 rupa koji je dizajnirao Gary Player među najprestižnijim u Europi. Staza se nalazi tik uz litice s prekrasnim pogledom na Crno more.

Golf klub (3500 m²) s restoranima, barom s kaminima i terasama s pogledom na teren i more.

SPA centar s hidromasažnom kadom, saunom, turskom kupelji, parnom kupelji i vanjskim bazenom.

Restorani i trgovine: Luksuzni restorani, gaming bar, noćni klub, kafići i trgovine u stambenoj četvrti.

Članstvo u golf klubu: Kupnjom nekretnine vlasnik dobiva besplatno članstvo u golf klubu na 20 godina, rodbina i gosti imaju pravo na golf popuste.

Zašto investirati u nekretnine u Thracian Cliffs?

Od svog otvaranja Thracian Cliffs Golf Resort postao je jedno od najprestižnijih odredišta za ljubitelje golfa i luksuznog života u Bugarskoj. Odmaralište je od Međunarodne udruge golf turoperatora (IAGTO) dobilo prestižnu nagradu European Golf Resort of the Year 2014. i jedno je od najtraženijih golf odredišta u svijetu. Izvrsna lokacija na litici iznad Crnog mora, moderna opremljenost i vrhunska usluga osiguravaju nezaboravan doživljaj svakog posjeta.

Položaj i okolica odmarališta

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort nalazi se u blizini sela Topola na sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Ovo mirno turističko naselje doživjelo je značajan razvoj posljednjih godina i nudi idealne uvjete za odmor i opuštanje. U blizini se nalaze i drugi važni golf tereni Black Sea Rama i Lighthouse Golf Resort, koji su popularni među golferima iz cijelog svijeta. Područje je poznato po čistim plažama, ljekovitim izvorima i ekološki čistom okruženju, što stvara idealne uvjete za lječilišni turizam.

O gradu Kavarni

Kavarna, lučki grad udaljen samo 7 km od odmarališta, poznat je kao "rock prijestolnica Bugarske" i svakog ljeta domaćin je koncerata svjetski poznatih rock bendova. Kafić nudi bogatu povijest, kulturne spomenike i izvrsne građanske sadržaje uključujući trgovine, restorane, škole, kafiće i bolnice. U blizini su atraktivne turističke destinacije kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla i Bolata. Okolica grada popularna je među stranim stanovnicima, uključujući i češke državljane koji su ovdje pronašli svoj drugi dom.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj, posebno na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Pružamo cjelovitu uslugu od A do Ž, uključujući pravne savjete, pomoć pri kupnji, najmu i upravljanju nekretninama te postprodajne usluge. Kod nas možete biti sigurni u profesionalan pristup i dugoročnu suradnju.

Zašto kupiti nekretninu u području Kavarne i Thracian Cliffsa?

Ulaganje u nekretnine na području Kavarne povoljno je zbog atraktivne lokacije, velike potražnje i mogućnosti dugoročnog povećanja. Područje nudi jedinstvenu kombinaciju luksuznog života, prekrasne prirode, čistog mora i kvalitetnih golf sadržaja, što ga čini idealnim odredištem za stalni boravak i odmor.

Ako tražite nekretninu iz snova u Bugarskoj ili priliku za ulaganje, ne ustručavajte se kontaktirati nas! Rado ćemo Vam pružiti više informacija i organizirati obilazak ovog prekrasnog apartmana.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
64 m2
Korisna površina
56.67 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00