2 sobe u kompleksu Cascadas Family Resort, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14632
101,500 €
Područje 73 m2
Izgled 2+kk
Pod 6/6
More 600 m
Naknada za uslugu 17 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Cascadas Family Resort, Sunny Beach - nudimo na prodaju prostrani dvosobni stan od 73 m² koji se nalazi na 6. katu popularnog stambenog kompleksa. Ovaj moderan i potpuno opremljen apartman idealan je za odmor ili stalni boravak te nudi jedinstvene sadržaje u samom srcu Sunčane obale.

Kompleks Cascadas Family Resort nudi vrhunsku opremu i usluge za ugodan život:

10 vanjskih bazena s barovima

3 restorana s raznolikom gastronomskom ponudom

Spa i wellness centar s hidromasažnim kadama i parnom kupelji

Fitness centar

Ekološki tematski park

2 mini vodena parka za djecu

Svakodnevni animacijski programi i događanja za djecu

Konferencijske dvorane za poslovne svrhe

U neposrednoj blizini kompleksa nalazi se trgovački dio s dva supermarketa, ljekarnom i bankomatom. Zahvaljujući izvrsnom položaju, plaža je udaljena svega 600 metara, odnosno oko 5 minuta hoda.

Izvrsna lokacija: Kompleks se nalazi u blizini trgovačke ulice s obiljem sadržaja i nudi izvrsnu dostupnost. Međunarodna zračna luka Burgas udaljena je samo 25 minuta i omogućuje jednostavnu vezu s drugim dijelovima Bugarske i inozemstvom.

MOJE IMANJE UZ MORE donosi vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju prema vašim zahtjevima kako biste mogli ulagati sigurno i učinkovito. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge za kupovinu, najam i upravljanje nekretninama na lokacijama kao što su Ravda, Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Aheloj, Pomorije i dr.

Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž, tako da se možete osloniti na nas u svakom pogledu. Naša suradnja ne prestaje kupnjom - naprotiv, ona počinje. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili zakazivanje obilaska.

Kat
6
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
73 m2
Korisna površina
64.24 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00