3 sobe u projektu sa mogućnošću otplate, 600m od mora, Sunčani breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14685
179,900 €
Područje 123 m2
Izgled 3+kk
Pod 6/6
More 600 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Predstavljamo vam ekskluzivni projekt modernih stanova u novonastalom kompleksu Emilia Romana Este na Sunčevom bregu u Bugarskoj. Izgradnja kompleksa započet će u siječnju 2024. godine, a planirani završetak je u siječnju 2026. godine. Jedan od stanova u ponudi je 3-sobni stan površine 123,54 m² koji se nalazi na šestom, zadnjem katu zgrade. . Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonicu s wc-om i prostranu terasu. Fotografije interijera su ilustrativne, rado ćemo vam pomoći pri izboru namještaja i opreme po povoljnim cijenama.

Kompleks Emilia Romana Este bit će dio većeg kompleksa Emilia Romana Resort koji se prostire na površini većoj od 20.000 m². U sklopu ovog resorta bit će stvorena četiri tematski povezana kompleksa - Este, Park, Boutique i Verde. Ovi kompleksi ponudit će stanovnicima i posjetiteljima jedinstvene sadržaje koji uključuju:

4 tematska bazena,

restoran,

fitness centar,

sauna,

fontana,

igrališta,

podzemni i vanjski parking,

stanice za punjenje električnih automobila,

lijepo održavani vrtovi i prostori za opuštanje.

Lokacija je idealna kako za odmor, tako i za cjelogodišnji boravak, jer se nalazi u mirnom dijelu Sunčane obale, samo 600 metara (10 minuta hoda) od pješčane plaže i samo 1 kilometar od centra mjesta. pribjeći. U blizini kompleksa nalaze se svi sadržaji, uključujući školu tenisa, supermarket, restorane i autobusnu stanicu. U krugu od 400 metara nalaze se četiri parka sa atrakcijama za djecu.

Projekt Emilia Romana Este utjelovljuje duh plemićke obitelji Este koja je ostavila značajan trag u europskoj povijesti. Simbolizira eleganciju, razvoj i bezvremenski stil. Ovaj moderan i sofisticiran kompleks zadovoljit će najviše standarde udobnosti i kvalitete.

Zašto investirati u stan u kompleksu Emilia Romana Este?

Izvrsna lokacija: Mirni dio Sunčane obale, blizina plaže i centra mjesta.

Moderan kompleks: Visoka kvaliteta izrade, širok spektar usluga i opreme za ugodan život.

Cjelovita usluga: Kada kod nas kupujete nekretninu, ne plaćate proviziju. Pomoći ćemo vam u kompletnom procesu kupnje, uključujući pravni savjet i upravljanje imovinom.

Naša tvrtka MOJE NEMOVITOST U MOŘE posluje u Bugarskoj tijekom cijele godine i specijalizirani smo za prodaju, najam i upravljanje nekretninama na obali Crnog mora. Nudimo bogat portfelj provjerenih nekretnina na lokacijama kao što su Sunčev breg, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloj, Pomorije i druge. Naše usluge također uključuju postprodajne usluge i cjelokupno upravljanje imovinom tako da ne morate brinuti o radu i održavanju svog stana.

Kupnjom nekretnine od nas dobivate pouzdanog partnera koji će se pobrinuti za vašu investiciju od A do Ž. Tu smo za vas u svakom pogledu kako bismo osigurali da vaša investicija bude isplativa i dugoročno visoko vrijedna. Naša suradnja ne prestaje prodajom, već tek počinje.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
6
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
123 m2
Korisna površina
108.71 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
370 m
Liječnik
1 km
Kafić
280 m
Restoran
150 m
Bar
190 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00