Dvosoban stan sa pogledom na more u naselju Lepetani, Tivat

Lepetane, Crna Gora – ID 12563
294,000 €
Područje 87 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 55 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju dvosoban stan od 87 m² na mirnoj lokaciji Lepetana u Tivtu, samo 55 metara od mora.

Opis stana

Ovaj apartman nalazi se na mirnoj lokaciji u blizini mora i nudi udoban i moderan život s prekrasnim pogledom na more.

Raspored stana: dnevni boravak s blagovaonicom povezan s otvorenom kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica i prostrani balkon.

Stan je kompletno namješten i opremljen, prodaje se sa svim namještajem, što omogućuje odmah useljenje bez dodatnih ulaganja. Stanu pripada i parkirno mjesto ispred zgrade iu njenom okruženju.

Tivat je jedan od najbrže rastućih gradova na crnogorskoj obali, poznat po modernoj luci Porto Montenegro, luksuznim restoranima i prekrasnim plažama. Grad nudi širok raspon kulturnih i sportskih aktivnosti, uključujući jahtanje, ronjenje i šetnju prekrasnom šetnicom.

Naša agencija za nekretnine pruža profesionalne usluge u pronalaženju idealne nekretnine prema vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da tražite luksuzan stan s pogledom na more, prostranu vilu ili priliku za ulaganje, mi smo tu da vam pomognemo pronaći nekretninu koja ispunjava sve vaše snove i potrebe. Kontaktirajte nas za individualne konzultacije i rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije i podršku pri odabiru i kupnji Vaše nove nekretnine.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
87 m2
Korisna površina
85 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00