Elegantan 1 spavaća soba s pogledom na bazen u elegantnom kompleksu Sunny View Central, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14619
46,900 €
Područje 36 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/6
More 450 m
Naknada za uslugu 5 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju udoban i potpuno opremljen 1-sobni stan od 36 m², koji se nalazi u popularnom kompleksu na Sunčanoj obali u Bugarskoj. Stan je u izvrsnom stanju, nalazi se na 2. katu šesterokatnice s liftom i idealan je za odmor i cjelogodišnji boravak.

Raspored stana uključuje svijetli dnevni boravak s kuhinjom, moderno opremljenu kupaonicu i balkon s pogledom na bazen. Stan je u privatnom vlasništvu i odmah useljiv. Prodaje se kompletno namještena što osigurava maksimalnu udobnost budućim vlasnicima.

Kompleks u kojem se apartman nalazi nudi širok raspon usluga i sadržaja, kao što su bazen, recepcija, restoran, njegovani vrtovi i zaštitarstvo 24/7. Parking je osiguran izravno u sklopu objekta.

Lokacija pruža kompletne gradske sadržaje, uključujući škole, vrtiće, trgovine, supermarkete, medicinske ustanove i druge usluge. Izvrsnu prometnu dostupnost osigurava javni prijevoz i blizina glavne prometnice. Struja 230V i javna kanalizacija su standard.

Apartman se nalazi samo 450 metara od plaže, što omogućuje jednostavan pristup moru. Zahvaljujući povoljnoj lokaciji, kvalitetnoj opremljenosti i udobnosti, stan je idealan za cjelogodišnji život ili kao prilika za ulaganje.

Naknada za održavanje iznosi samo 5 EUR/m² godišnje.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina u Bugarskoj. Pružamo kompletne usluge u kupnji, najmu i upravljanju nekretninama na bugarskoj obali, uključujući lokacije kao što su Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druge. Naša tvrtka pomoći će vam pronaći idealnu nekretninu i osigurati da vaša investicija ostane vrijedna. Našim klijentima nudimo usluge nakon prodaje i pouzdano upravljanje imovinom.

Sunny Beach je najveće ljetovalište u Bugarskoj, smješteno samo 30 km sjeverno od Burgasa. Prekrasna 8 km duga pješčana plaža, blag ulaz u more i blizina povijesnog Nesebara čine ovo područje jednim od najpopularnijih ljetovališta na bugarskom Crnom moru. Lokalni prijevoz uključuje mini-vlakove i redovne autobusne veze s obližnjim gradovima. Resort je idealno mjesto za obitelji s djecom, mlade i starije generacije, zahvaljujući obilju zabave, restorana i atrakcija, uključujući i popularni vodeni park Action.

Odaberite nekretninu iz MOJE IMANJE UZ MORE i dobijte pouzdanog partnera za svoju investiciju. Naše usluge ne završavaju kupnjom - osiguravamo kompletno upravljanje vašom nekretninom kako biste mogli uživati u bezbrižnom životu ili odmoru na bugarskoj obali.

Kat
2
Broj katova
6
Izgled
1+kk
Područje
36 m2
Korisna površina
31.68 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
140 m
Liječnik
660 m
Kafić
180 m
Restoran
100 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00