Kuća za renoviranje, 25 km od mora, top cijena, naselje Vidno, Kavarna

Vidno, Bugarska – ID 14653
18,000 €
Područje 1100 m2
Izgled 3+1
More 25 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju obiteljsku kuću za rekonstrukciju u selu Vidno, koje je dio okruga Kavarna, Bugarska. Plaža i more su udaljeni 25 km! Kuća ima ukupnu izgrađenu površinu od 73 m² i nalazi se na parceli od 1100 m². Priključen je na struju i vodu te nudi fleksibilno korištenje zahvaljujući dva odvojena ulaza.

Glavni parametri kuće:

Ukupna izgrađena površina: 73 m².

Okućnica: 1100 m².

Raspored prostorija: tri odvojene sobe, mala kuhinja i prostorija spremna za izgradnju kupatila.

Dva zasebna ulaza: kuća ima dva nezavisna ulaza, što omogućava prenamjenu u dvije zasebne stambene jedinice.

Podrum: kuća ima konobu sa posebnim ulazom.

Okućnica: ograđena i djelomično obrađena okućnica s voćkama i mogućnošću daljnje preinake po Vašoj želji.

Stanje nekretnine:

Kuću je potrebno renovirati, ali je krov u dobrom stanju i ne prokišnjava.

U jednoj od prostorija potrebno je popraviti žbuku.

Kuća je idealan izbor za one koji žele stvoriti dom po svojim zamislima na mirnom mjestu u selu, au isto vrijeme blizu mora i plaže.

O mjestu Vidno: Selo Vidno nalazi se u mirnom i tihom kraju i podijeljeno je na tri dijela. Okružen je prekrasnom prirodom koja poziva na šetnju i odmor. U selu postoji trgovina mješovitom robom, a ovdje stalno žive kako domaći stanovnici, tako i brojni strani državljani koji su pronašli svoj drugi dom.

Udaljenosti:

30 km od plaže u naselju Krapec.

25 km od plaže i centra Kavarne.

O gradu Kavarni

Grad Kavarna je važan lučki grad u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Ovdje živi oko 12.000 stanovnika. Grad je poznat kao "rock prijestolnica Bugarske", gdje se svakog ljeta održavaju koncerti svjetski poznatih rock bendova. Kavana ima bogatu povijest, što je dokumentirano nalazima iz 5.-6.st. Posjetitelji se mogu diviti povijesnim spomenicima i kulturnim događanjima.

Oko grada se nalaze prekrasne plaže i stjenovite litice s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. Grad ima kompletne gradske sadržaje, uključujući trgovine, restorane, škole, vrtiće, kafiće i bolnice. U blizini se nalaze poznata turistička mesta kao što su rt Kaliakra, Tjulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnoga druga. Susjedstvo je također popularno među stranim stanovnicima, uključujući i češke državljane koji su ovdje pronašli svoj drugi dom.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj, posebno na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Pružamo cjelovitu uslugu kupnje, najma i upravljanja nekretninama, uključujući i postprodajne usluge. Pomoći ćemo vam pri odabiru idealne nekretnine, srediti sve formalnosti i pobrinuti se za upravljanje njome. Naša suradnja ne završava kupnjom, već samo početkom dugotrajnog odnosa temeljenog na povjerenju i zadovoljstvu.

Zašto kupiti nekretninu na području Kavarne?

Mjesto Kavarna i njegova okolica popularno su mjesto za one koji traže mirno mjesto za stalni život ili rekreaciju. Regija nudi prekrasne prirodne krajolike, čiste plaže i mnoge atrakcije. Blizina termalnih izvora i ljekovitih toplica idealna je za zdrav život i opuštanje. Zahvaljujući velikoj potražnji za nekretninama na ovom području, ulaganje u nekretnine u Kavarni vrlo je isplativo s mogućnošću dugoročnog povećanja vrijednosti.

Ako tražite nekretninu u mirnom području s velikim potencijalom, kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju. Voljeli bismo vam pomoći pronaći savršeni dom za vašu obitelj ili investiciju!

Broj katova
1
Izgled
3+1
Područje
1100 m2
Zaplet
1100 m2
Korisna površina
73 m2
Izgrađeno područje
73 m2
Parkiralište
YES
Posao
12 km
Liječnik
13 km
Kafić
13 km
Restoran
11 km
Bar
13 km
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00