Lijep stan u novogradnji s pogledom na more, Sevid

Sevid, Hrvatska – ID 14502
430,000 €
Područje 166 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/3
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan apartman u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u pitoresknom mjestu Sevid koje se nalazi u blizini Rogoznice. Ova apartmanska zgrada nalazi se na atraktivnoj lokaciji, samo 100 metara od prekrasne plaže. Kuća ima tri etaže, a svaki stan nudi dovoljno prostora za udoban boravak ili rekreaciju.

Stan S2 na prvom katu veličine 129,75 m² sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, wc-a i kupaonice te tri natkrivene terase.

Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta.

Cijeli kompleks prostire se na parceli od 670 m² i nudi niz luksuznih sadržaja uključujući veliki bazen od 100 m², wellness zonu od 50 m², dva prostora za roštilj, kupaonicu i WC, koji će biti dostupni za buduće vlasnike.

Ovaj apartman je idealan izbor za sve one koji traže luksuzan život uz more u mirnom okruženju. Samo 100 metara od plaže, prekrasan pogled na more i moderna opremljenost jamče maksimalnu udobnost i opuštanje. Veliki bazen i wellness centar u sklopu objekta pružaju mogućnost opuštanja i uživanja u mediteranskom stilu života. Zahvaljujući blizini mora, ova nekretnina je pogodna za rekreativno korištenje, ali i za dugotrajno stanovanje.

Sevid je mlado ljetovalište na početku Trogirske rivijere, koje karakterizira novogradnja i čisto more. Većina nekretnina na ovom području je novoizgrađena i nalazi se na malom poluotoku s nekoliko prekrasnih šljunčanih plaža, idealnih za obiteljsko kupanje i opuštanje. Sevid nudi mirno okruženje za obiteljski odmor s puno privatnosti, dok blizina Trogira i Rogoznice pruža dovoljno infrastrukture i sadržaja.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija za kupnju nekretnina uz more zahvaljujući prekrasnoj prirodi, čistom moru i izvrsnoj infrastrukturi. Područje oko Sevida nudi mirno okruženje, pogodno za odmor, au isto vrijeme blizinu većih gradova bogate povijesti i kulture.

Uz našu tvrtku Mojenemovitostumore dobivate stručne savjete i kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine. Pomoći ćemo vam pronaći idealan apartman ili kuću uz more po vašim željama i pobrinuti se da cijeli proces kupnje prođe bez problema.

Kontaktirajte nas za više informacija o ovoj nekretnini i ostaloj ponudi nekretnina uz more u Hrvatskoj

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
166 m2
Korisna površina
129.75 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Posao
650 m
Liječnik
7 km
Kafić
4 km
Restoran
560 m
Bar
2 km
Škola/vrtić
4 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00