Luksuzni penthouse sa saunom i roštiljem, kompleks Kuban, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14876
210,000 €
Područje 361 m2
Izgled 4+kk
Pod 5/6
More 150 m
Naknada za uslugu 4 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju luksuzni 4-sobni penthouse površine 361 m², koji se nalazi na posljednja dva kata (5. i 6. kat) ekskluzivnog kompleksa Kuban na Sunčanoj obali. Ovaj veličanstveni penthouse nudi tri spavaće sobe, tri kupaonice, tri balkona i prostranu terasu s ljetnom kuhinjom, roštiljem i panoramskim pogledom na grad. Stan je kompletno namješten i odmah useljiv. Tu je i privatna sauna, koja apartmanu daje dodatnu razinu luksuza.

Kompleks Kuban Resort & Aquapark - udobnost i zabava na jednom mjestu

Kompleks se nalazi na glavnoj šetnici, samo 150 metara od prekrasne pješčane plaže. Postoji privatni vodeni park s vanjskim bazenom, toboganima, slapovima i masažnim tuševima, uključujući i dječji bazen. Resort također uključuje potpuno opremljenu teretanu s parnom kupelji, restoran, koktel bar, snack bar i druge usluge koje ćete cijeniti tijekom svog boravka.

Ostali sadržaji kompleksa uključuju:

24-satna recepcija

Mogućnost parkinga uz nadoplatu

Minimarket i frizerski salon

Lift

Kompleks ima izvrsnu prometnu dostupnost. Najbliža autobusna stanica udaljena je samo 50 metara od odmarališta, što omogućuje brzu vezu s okolnim mjestima. Povijesni grad Nessebar udaljen je samo 300 metara, a zračna luka Burgas udaljena je 30 km, što omogućuje jednostavan pristup međunarodnom prijevozu.

Naknada za održavanje iznosi 4 €/m² godišnje.

Prednosti posjedovanja nekretnine na Sunčanoj obali

Ulaganje u nekretninu na Sunshine Coastu nudi izvrsnu priliku za one koji traže kombinaciju luksuza, mira i obilja mogućnosti zabave. Uz MOJE IMANJE UZ MORE dobivate pristup širokoj ponudi provjerenih nekretnina te potpunu podršku pri kupnji i upravljanju nekretninama. Pomoći ćemo vam oko svih koraka od odabira nekretnine do njenog održavanja i najma, kako biste bezbrižno uživali u životu uz more.

Sunny Beach - najveće i najpopularnije ljetovalište u Bugarskoj

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje na bugarskoj obali Crnog mora, poznato po izvrsnim klimatskim uvjetima i 8 km dugoj pješčanoj plaži s postupnim ulazom u more. Naselje je idealno za obitelji s djecom, ali nudi i bogat noćni život te brojne atrakcije za mlade. Živahna šetnica puna restorana, kafića i štandova proteže se cijelom dužinom plaže do povijesnog grada Nessebara.

Među glavnim atrakcijama naselja je Action aqua park koji nudi zabavu za sve generacije - tobogane, tobogane, bazene, hidromasažne kade i mnoge druge atrakcije. Sunčana obala je idealno mjesto za provesti nezaboravan odmor ili dugotrajni boravak.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina i nudimo kvalitetne i provjerene nekretnine uz more. Pružamo kompletne usluge od A do Ž kako biste mogli uživati u bezbrižnom životu ili ulaganju na bugarskoj obali.

Kat
5
Broj katova
6
Izgled
4+kk
Područje
361 m2
Korisna površina
317.68 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00