Namještena kuća u nizu sa okućnicom, 100 m od mora u Žaborićima

Žaborić, Hrvatska – ID 14542
320,000 €
Područje 290 m2
Izgled 4+kk
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo vam prekrasnu, kompletno namještenu kuću u nizu u mirnom predjelu Žaborića, samo 100 metara od mora. Ova kuća ukupne stambene površine 140 m² idealna je za obiteljski život, ljetovanje ili kao investicija za turističko iznajmljivanje.

Kuća je sagrađena na parceli od 215 m², od čega je 150 m² ograđeno dvorište sa malim vrtom gdje možete pronaći roštilj i parking u hladovini drveća. Kuća je pažljivo održavana, bez vlage, s drvenom stolarijom i djelomičnim pogledom na more.

Prizemlje (cca. 30 m²): Ovdje se nalazi garaža koja služi kao ljetna kuhinja i prostor za odmor.

Prvi kat (cca. 55 m²): Sastoji se od dnevnog boravka, wc-a, kuhinje i blagovaonice s direktnim izlazom na terasu s koje se pruža pogled na more. Ova etaža ima zanimljivo dvoetažno rješenje koje prostoru daje dinamiku.

Visoko potkrovlje (cca. 55 m²): Ovdje se nalaze tri spavaće sobe, kupaonica i hodnik.

Kuća je u potpunosti namještena i odmah useljiva, što je čini idealnom nekretninom ne samo za ljetni život, već i kao stalni dom.

Kuća nudi izvrsnu lokaciju u blizini slikovitih plaža, a njen položaj je čini idealnom za obiteljski odmor ili iznajmljivanje turistima. Umirujuće okruženje i čisto more savršeno su mjesto za opuštanje, dok blizina Šibenika nudi mogućnost uživanja u bogatoj povijesti i kulturnoj baštini ovog prekrasnog grada.

Žaborić je malo, mirno mjesto poznato po svojim vilama i privatnim kućama, samo 11 km od Šibenika. Nudi mirno okruženje pogodno za obitelji, s prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama, gdje možete uživati u miru čak i tijekom sezone bez izlaganja gužvi. U blizini ćete pronaći svu potrebnu infrastrukturu i povoljan pristup povijesnom gradu Šibeniku, što Žaborić čini idealnim mjestom za stalni boravak ili ljetni boravak.

Hrvatska je popularna destinacija za ulaganje u nekretnine, zahvaljujući prekrasnim plažama, mirnom okruženju i mediteranskoj klimi. Nudi bogate mogućnosti za rekreativne aktivnosti, bilo da se radi o vodenim sportovima, planinarenju ili istraživanju povijesnih gradova. Žaborić je jedno od onih manje poznatih, ali vrlo traženih mjesta gdje možete iskusiti pravi mediteranski stil života.

Svojim iskustvom pružit ćemo vam kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu prema vašim zahtjevima i pružiti pravnu uslugu bez muke. Naše usluge također uključuju podršku pri prijenosu vlasništva i sve potrebne korake vezane uz kupnju nekretnine u inozemstvu.

Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati nas i dogovoriti razgledavanje ove izuzetne nekretnine.

Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
290 m2
Zaplet
215 m2
Korisna površina
140 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00