Prodaja nove luksuzne vile s bazenom i pogledom na more - Kaštel Stari

Kaštel Stari, Hrvatska – ID 14498
870,000 €
Područje 257 m2
Izgled 4+kk
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju potpuno novu, samostojeću vilu na prestižnoj lokaciji u Kaštel Starom. Ova moderna vila ima ukupnu površinu od 257 m² i prostire se na parceli od 938 m². Vila je projektirana kao dvokatnica, koja nudi izdašan prostor za ugodan život.

U prizemlju se nalazi prostrani otvoreni dnevni boravak, povezan s kuhinjom i blagovaonicom, te jedna spavaća soba, kupaonica i izlaz na terasu.

Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, radna soba i balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na more. Cijeli interijer vile u potpunosti je opremljen modernim namještajem i preplavljen prirodnim svjetlom.

Vila je okružena kultiviranim vrtom i ima bazen 7,7 x 3,5 m, savršen za opuštanje u vrućim ljetnim danima.

Na posjedu se nalazi parking za četiri automobila i dodatni nadstrešnica za dva parkirna mjesta. Kompletna infrastruktura je već izgrađena, što uključuje sve što je potrebno za ugodno i bezbrižno življenje.

Nekretnina je udaljena svega 800 metara zračne linije od mora i plaže, što je čini idealnim mjestom ne samo za stalni boravak, već i za turistički najam.

Kaštel Stari, jedan od sedam šarmantnih kaštelanskih gradića, popularno je odredište kako za domaće tako i za turiste. Grad je poznat po povijesnim spomenicima, prekrasnim plažama i mirnom mediteranskom načinu života. Zahvaljujući svom položaju između Splita i Trogira, Kaštel Stari nudi odličnu prometnu dostupnost i blizinu sve potrebne infrastrukture.

Hrvatska je popularna destinacija za kupnju nekretnina zahvaljujući čistom moru, prekrasnoj prirodi i stabilnom tržištu nekretnina. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj, posebice u području kao što je Kaštel Stari, odlična je prilika za osiguranje luksuznog života ili kao isplativa investicija u turističko iznajmljivanje. Zahvaljujući sve većem interesu za hrvatsku obalu i turističku sezonu, postoji veliki potencijal za rast vrijednosti nekretnina i stabilan prihod od najma.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Pomoći ćemo Vam odabrati idealnu nekretninu prema Vašim željama i osigurati nesmetan proces cjelokupne transakcije. Naše dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina u Hrvatskoj jamči vam siguran i profesionalan pristup.

Ako ste zainteresirani za ovu luksuznu vilu u Kaštel Starom, slobodno nas kontaktirajte. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu kuću ili drugu nekretninu uz more koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve za luksuznim životom ili isplativom investicijom

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
257 m2
Zaplet
938 m2
Korisna površina
235 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
116 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00