Prodaje se luksuzan stan na 1. katu sa terasom u Bilicama, Šibenik

Šibenik, Bilice, Hrvatska – ID 14770
279,000 €
Područje 103 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan i potpuno opremljen luksuzan stan koji se nalazi u mirnom mjestu Bilice, nedaleko od Šibenika.

Ova nekretnina nudi idealan spoj mira, udobnosti i prirodnog okruženja, a grad Šibenik sa svim svojim sadržajima udaljen je samo 10 minuta vožnje.

Apartman S2 površine 103,42 m² nalazi se na prvom katu i ima zaseban ulaz, što osigurava maksimalnu privatnost. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu i garderobu, druge kupaonice, vešeraja, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te direktnim izlazom na prekrasnu terasu. Sofisticiran raspored interijera nudi dovoljno prostora i udobnosti za ugodan stil života.

Vila je opremljena najsuvremenijim materijalima i tehnologijom. Prozori i vrata izrađeni su od visokokvalitetnih aluminijskih profila s trostrukim ostakljenjem koji imaju UV zaštitu i smanjuju grijanje. Prozori su opremljeni električnim griljama s pripremom za mreže protiv insekata. Ulazna vrata su protupožarna i sigurnosna. Vila ima izolaciju od kamene vune debljine 10 cm i stropove od gipsanih ploča s elegantno skrivenim držačima zavjesa.

Interijer je u potpunosti opremljen namještajem rađenim po mjeri, uključujući kuhinju marke DOIMO CUCINE, opremljene kupaonice i ugradbene ormare. Kuća je energetski učinkovita s podnim grijanjem i hlađenjem, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Podovi su obloženi keramičkim pločicama "Florim", a stubište je obloženo masivnim hrastovim drvetom. Na krovu su postavljeni fotonaponski paneli snage 3,69 kW s pripremom za solarne kolektore i električne radijatore.

Zgrada također ima stan S1 u prizemlju korisne površine 134,08 m². Također je moguća kupnja cijelog objekta.

Bilice su mirno mjesto u blizini Nacionalnog parka Krka i Prokljanskog jezera koje je povezano s rijekom Krkom i morem. Ova lokacija je idealna za ljubitelje prirode i vodenih sportova. U Bilicama se nalazi i lučica za brodove. Prometna dostupnost je izvrsna, blizina autoceste, a zračne luke Zadar i Split udaljene su samo 50 km.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju ove ekskluzivne nekretnine u srcu raja prirode!

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
103 m2
Korisna površina
99 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00