Šarmantna vila s bazenom i pogledom na more u blizini Splita

Split , Hrvatska – ID 14561
1,790,000 €
Područje 384 m2
Izgled 5+kk
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju impresivnu vilu smještenu na prostranoj parceli od 618 m². Vila nudi neto stambenu površinu od 292,90 m², raspoređenu na tri etaže: podrum, prizemlje i prvi kat. Ukupna bruto stambena površina iznosi 384 m², što daje dovoljno prostora za udoban i luksuzan život.

U suterenu vile nalazi se garaža za dva automobila, praktično spremište te prostor za odmor i zabavu. Ovaj prostor opremljen je biljarskim stolom, kućnim kinom, kuhinjskim šankom, kupaonicom, saunom i jacuzzijem, stvarajući idealno okruženje za opuštanje. Poseban ugođaj naglašavaju zidovi koji gledaju na dubinu bazena, što prostoru daje jedinstveni šarm.

U prizemlju se nalazi jedna prostrana spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dnevni boravak s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu s bazenom. Ovdje ćete pronaći i ljetnu kuhinju idealnu za obiteljska i prijateljska druženja.

Prvi kat nudi tri dodatne spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i lođom, pružajući maksimalnu privatnost i udobnost za svakog člana obitelji. S terase se pruža šarmantan pogled na more, što ovoj vili daje dodatnu ekskluzivnost.

Ova vila je idealna ne samo za luksuzan život, već i kao prilika za ulaganje za iznajmljivanje na turistički atraktivnoj lokaciji. Bioklimatska pergola na terasi povećava udobnost te pruža hladovinu i zaštitu od vremenskih nepogoda, dok vanjska kuhinja s plinskim roštiljem nudi izvrsnu mogućnost za pripremu jela na otvorenom.

Vila se nalazi u pitoresknom dijelu Splita, vrlo traženoj lokaciji zbog blizine mora, mirnog okruženja i lakog pristupa centru grada. Povijesni grad s bogatom kulturnom baštinom, Split je jedan od najljepših gradova na hrvatskoj obali i nudi širok raspon aktivnosti, od kulturnih događanja do sportova na vodi.

Hrvatska je poznata po čistom moru, prekrasnim plažama i šarmantnom prirodnom krajoliku. Jadranska obala nudi ne samo mogućnosti rekreacije, već i bogata kulturna iskustva. Vile na ovim lokacijama imaju veliki investicijski potencijal, što ih čini izvrsnom prilikom za one koji traže nekretninu za stalni boravak ili kao ulaganje u turistički najam.

S našom agencijom za nekretnine dobivate kompletnu uslugu od prvog kontakta do završetka kupnje nekretnine. Nudimo stručne pravne savjete i osiguravamo nesmetan prijenos vlasništva. Specijalisti smo za prodaju nekretnina uz more i pomoći ćemo vam pronaći idealan dom ili investiciju u Hrvatskoj.

Kontaktirajte nas za više informacija i dogovor o obilasku ove ekskluzivne vile.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
384 m2
Zaplet
618 m2
Korisna površina
292.9 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
140 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00