Velika investicija u savršen projekt, Trikomo

Trikomo, Cipar – ID 13445

Biser sjevernog Cipra, Famagusta, koja je ugostila mnoge civilizacije tijekom svoje tisućljetne povijesti, jedna je od najpopularnijih regija Mediterana sa svojim kilometrima plaža, kristalno čistim morem i mediteranskom klimom tijekom cijele godine, kao i visokoprofitabilnim turizmom i ulaganja u nekretnine...

Inspiriran pozitivnom energijom prirode, projekt Ocean Life postavlja mnoge presedane sa svojim uređenim površinama, vodenim parkom, terenima za košarku i mini golf, teniskim terenima, fitness klubom, stazama za šetnju sa sletištem za dronove za prijevoz ljudi i natkrivenim parkingom. . Osmišljeno da vaša djeca provode svoje slobodno vrijeme uz zabavne i edukativne radionice, igraonice, PlayStation sobe i mnoge zabavne prostore za sreću naše najvrednije imovine, zajedno s bazarom od 30 trgovina koji je dio projekta; otvoreni i zatvoreni restorani, kafići i bistroi prepuni izvrsnih okusa; Kina će biti blizu kao vožnja liftom.

Mediteranska zemlja u koju se zaljubio svijet
povijesno bogatstvo, netaknuta priroda i kulturna baština

Projekt nudi rezidencije od studija dizajniranih za različite stilove života do 1+1, 2+1 i penthousea različitih veličina, nudeći besprijekorno životno iskustvo s otvorenim balkonima, zadivljujućim pogledom i luksuznim detaljima. Svaki apartman ima toplu vodu 24/7, visoke prozore sa samoventilacijom, podove vrhunske kvalitete s izborom najboljih materijala, prirodni kamen i specijalnu keramiku u kupaonicama i kuhinjama te spuštene stropove s reflektorima u kupaonicama. Svaki stan ima i svoj natkriveni parking.

Savršen balans, savršen sklad

Najekskluzivniji projekt Ocean Life by Noyanlar na Sjevernom Cipru nudi, uz prirodu, klimu, povijesnu ljepotu, turizam i
obrazovnu infrastrukturu kao i jedinstven stil života i
prilika za ulaganje. Budući da je u fokusu investitora i svijeta zahvaljujući povoljnim cijenama stanova u usporedbi s drugim mediteranskim i europskim zemljama, kao i zajamčenom prihodu od najma u stranoj valuti, život na Sjevernom Cipru obećava prosječni povrat ulaganja od 8-10 godina.

Izuzetni trenuci, nezaboravne uspomene,
život neusporedive privilegije

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00