2 sobe sa pogledom na more, kompleks Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14621
160,000 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 5 m
Naknada za uslugu 360 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prekrasan 2-sobni stan ukupne površine 65 m², koji se nalazi na 3. katu šesterokatnog kompleksa tik uz plažu na atraktivnoj lokaciji u Svetom Vlasu u Bugarskoj. Apartman je u izvrsnom stanju i nudi prekrasan pogled na more s prostranog balkona, idealan za opuštanje. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s pogledom na more. Ovaj stan je savršeno mjesto za odmor, iznajmljivanje ili stalni boravak.

Kompleks pruža sve sadržaje potrebne za ugodan život i rekreaciju, uključujući vanjski bazen, recepciju, zaštitarsku službu i parking. Pažljivo uređen okoliš i njegovani vrtovi povećavaju atraktivnost cijelog prostora.

Stan je useljiv odmah i uključuje kompletnu telekomunikacijsku opremu poput telefona i interneta. Zagrijavanje tople vode i grijanje osigurano je lokalnim električnim sustavom.

U neposrednoj blizini stana pronaći ćete sve sadržaje - škole, zdravstvene ustanove, vrtiće, poštu, trgovine, supermarkete i ostale usluge. Osim toga, plaža se nalazi samo 5 metara od kompleksa, što ovaj apartman čini idealnim izborom za ljubitelje mora i aktivnosti na plaži.

Naknada za održavanje iznosi samo 360 € godišnje.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju koja ispunjava vaše zahtjeve i održava vrijednost vašeg novca. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka nudi kompletne usluge, od kupnje do najma do upravljanja imovinom i postprodajnih usluga na popularnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi.

Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž. Oslonite se na nas u svim aspektima. Naš odnos ne završava kupnjom, već počinje.

Tim MNM

Sveti Vlas je poznat po čistom zraku, prekrasnoj prirodi i mirnoj atmosferi. Ovo naselje je idealno za obiteljski odmor ili duži boravak. Nalazi se u podnožju planinskog lanca Stará Planina s kojeg se pruža prekrasan pogled na more i planine. Sveti Vlas je također u neposrednoj blizini prometne Sunčane plaže, ali pruža mirno okruženje za opuštanje. Naselje nudi ne samo prekrasne plaže, već i brojne restorane, barove, trgovine i kulturne aktivnosti.

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
65 m2
Korisna površina
57.2 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
310 m
Liječnik
150 m
Kafić
160 m
Restoran
100 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00