2 sobe, tri minuta od ski lifta, savršeno održavan kompleks, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 13826
71,500 €
Područje 78 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
Skijaška staza 300 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo Vam kompletno namješten 2-sobni stan na odličnoj lokaciji, samo tri minute od žičare. Stan se nalazi na drugom katu luksuznog kompleksa, ukupne površine 78m2, sastoji se od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona.

Kompleks je izgrađen od visokokvalitetnih materijala i ukupna kvaliteta gradnje je vrlo visoka. Dobro je održavana, ima uređenu i održavanu okućnicu te 24 satno osiguranje. U sklopu kompleksa nalazi se trgovina mješovitom robom, veliki supermarket, restorani, pubovi i drugi udaljeni su 200 metara.

Izvrsna investicijska nekretnina koju možete koristiti za stalni boravak ili iznajmljivanje!

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

I još malo o Banskom:

Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.

S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila - s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.

Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.

Nalazi se 161 km. južno od zračne luke Sofija i 56 km. jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.

Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.

Jer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama dužine od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! To je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji od 400 ispitanih, Bansko nudi 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano osiguranih staza, dobru školu skijanja i trgovinu skijama, koje su dostupne skijašima i daskašima.

27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.

Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Zadnjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.

Ukupan broj vučnica je 23 - sedam mjesta za sjedenje, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu je pokretni vrtuljak, nove dječje vučnice i jaslice.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
78 m2
Korisna površina
68.64 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00