3 sobe, bez naknade za održavanje, blizu plaže, Nesebar

Nesebar, Bugarska – ID 14652
199,000 €
Područje 118 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/6
More 700 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam prostran trosoban stan površine 118 m² u mirnom naselju na Crnom moru u gradu Nesebar. Stan se nalazi na 2. katu stambene zgrade izgrađene 2006. godine i idealan je za stalni život ili kao investicijska nekretnina za iznajmljivanje.

Glavni parametri stana:

Raspored prostorija: 3 sobe (dvije spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom, dvije kupaonice s wc-om i dvije terase).

Kat: 2. kat.

Ukupna površina: 118 m².

Grijanje: etažno grijanje.

Grijanje vode: solarni paneli.

Naknade: nema naknada za održavanje.

Pravni status: Akt 16 – kompletna suglasnost, odvojena brojila za struju i vodu.

Udaljenost od plaže: samo nekoliko minuta hoda.

Stan je dobro održavan i odmah useljiv. Zahvaljujući praktičnom rasporedu i prostranim prostorijama, pruža udoban život kako obiteljima tako i onima koji traže priliku za ulaganje na atraktivnoj lokaciji s velikom potražnjom za najmom.

Zašto ulagati u nekretninu uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na atraktivnim lokacijama kao što su Nesebar, Sunny Beach, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Naše usluge uključuju kompletnu uslugu kupnje, najma i upravljanja nekretninama, uključujući i postprodajne usluge.

Našim klijentima pružamo cjelovitu skrb od A do Ž koja uključuje sve pravne i administrativne poslove, pomoć pri uređenju interijera, upravljanju nekretninama i najmu. Na nas se možete osloniti ne samo tijekom kupnje, već i tijekom dugoročnog upravljanja i brige o Vašoj investiciji.

O gradu Nesebaru

Nesebar je jedan od najljepših gradova na bugarskoj obali, poznat po svojoj arhitektonskoj i arheološkoj vrijednosti i UNESCO-ov popis svjetske baštine od 1983. Smješten na slikovitom stjenovitom poluotoku, Nesebar spaja bogatu povijest s modernim sadržajima i uslugama.

Grad je poznat po svojim bizantskim crkvama, povijesnim zgradama i kamenim ulicama. Važni spomenici uključuju crkvu sv. Ivana Krstitelja, bazilika iz 5. stoljeća i legendarna vjetrenjača. Osim povijesnih spomenika, Nesebar privlači i svojom prekrasnom pješčanom plažom koja nudi širok izbor sportsko-rekreativnih aktivnosti, poput vožnje jet skija, odbojke na pijesku ili opuštanja u barovima na plaži.

Zbog svoje povoljne lokacije samo 38 km od Burgasa i 100 km južno od Varne, s neposrednom blizinom živahnog odmarališta Sunčana obala, Nesebar je idealno mjesto za ulaganje u nekretnine. Turizam ovdje osigurava visok povrat i mogućnost stabilnog prihoda od najma.

Zašto kupiti nekretninu u Nesebaru?

Ulaganje u nekretnine u Nessebaru povoljno je zahvaljujući kombinaciji povijesne vrijednosti grada, atraktivne lokacije i rastućeg turističkog interesa. Grad pruža idealne uvjete za cjelogodišnji život i rekreativni boravak. Moderna infrastruktura i blizina plaže privlače širok spektar klijenata, od obitelji s djecom do umirovljenika ili ljubitelja povijesti i kulture.

Ako tražite kvalitetnu nekretninu u Bugarskoj ili priliku za ulaganje u Nessebar, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo Vam pružiti više informacija i organizirati razgledavanje ovog prekrasnog stana.

Kat
2
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
118 m2
Korisna površina
103.84 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00