3 sobe, niska naknada za održavanje, parking, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 13956
110,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/5
Naknada za uslugu 200 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo Vam potpuno renoviran 3-sobni stan ukupne površine 100m2 sa novim namještajem i vlastitim parkirnim mjestom u podzemnoj garaži! Stan se nalazi na drugom katu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonice s wc-om i ostave. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu sa koje se pruža pogled na rijeku i planine. Jedna od spavaćih soba također ima izlaz na terasu. Druga spavaća soba ima svoju terasu. Kupaonica je opremljena tuš kutom i WC-om, a do nje je posebna tehnička prostorija u kojoj su ugrađeni bojler i perilica rublja. Izvrsna investicijska nekretnina koja se može koristiti za stalni boravak, iznajmljivanje ili rekreaciju! Naknada za održavanje iznosi samo 200 € godišnje. Udaljenost od žičare je cca 2 km, svi sadržaji i zabava su nadomak

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.

Zimski turizam

Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.

27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.

Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.

Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica od kojih su dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
100 m2
Korisna površina
88 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00