Antikno namještena prostrana kuća sa pogledom na more u Baru, Šušanj

Šušanj, Crna Gora – ID 14213
550,000 €
Područje 400 m2
Izgled 7+1
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju veliku i prostranu kuću u Šušnju, okolina Bara.

Ova kuća ukupne stambene površine 400 m² nalazi se na parceli od 410 m² i udaljena je samo 500 metara od mora.

Kuća je kompletno namještena starinskim namještajem starim više od 100 godina.

Stepenice i podovi izrađeni su od visokokvalitetnog granita. Cijeli objekat je ograđen ogradom od kovanog željeza, što kući daje eleganciju i sigurnost.

Kuća nudi velike terase s prekrasnim pogledom na more, uređenu okućnicu i vanjski roštilj. Opremljen je alarmnim sustavom i prostranom garažom.

Kuća ima centralno grijanje na drva, a sve prostorije su klimatizirane. Namještaj, uključujući krevete i ormare, izrađen je od punog drva, što naglašava visoku kvalitetu ove kuće.

Raspored kuće je sljedeći:

- Prizemlje: Prostrani dnevni boravak s direktnim izlazom na terasu, velika kuhinja s vlastitim izlazom na terasu i vrt, ostava, vešeraj i odvojeni wc.

- 1.kat: Četiri spavaće sobe svaka sa svojom terasom, garderoba i dvije kupaonice.

- 2. kat: kupaonica, dvije spavaće sobe, dnevni boravak spojen s kuhinjom i velika terasa s prekrasnim pogledom na more i grad.

Ovakav raspored pruža dovoljno prostora za udoban obiteljski život, a istovremeno vam omogućuje uživanje u prekrasnom pogledu i vanjskom prostoru.

Šušanj je mirno i traženo mjesto u blizini grada Bara koje nudi miran život uz prekrasan pogled i blizinu mora. Zahvaljujući svojoj prostranosti i udobnosti, ova kuća je idealna kako za obiteljski život tako i kao investicija u rekreativne svrhe.

Ako tražite nekretninu na ovom području, rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu prema vašim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i podršku tijekom cijelog procesa kupnje.

Broj katova
3
Izgled
7+1
Pogled na more
YES
Područje
400 m2
Zaplet
410 m2
Korisna površina
390 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00