Apartman s panoramskim pogledom na more u Dobroj Vodi

Dobra Voda, Crna Gora – ID 14206
130,000 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Dobrodošli u ove prekrasne apartmane u Dobroj Vodi, idealnoj lokaciji za one koji traže mir i tišinu.

Iz apartmana se pruža panoramski pogled na more koji zaista oduzima dah. Jednosobni apartmani veličine su od 65,85 do 83,44 m² i dizajnirani su tako da pružaju maksimalnu udobnost i udobnost.

Apartmani na drugom katu uređeni su kao mezonete, dok se na zadnjem katu nalaze prostrani apartmani s velikom terasom koja nudi još više prostora za opuštanje i uživanje u prekrasnom pogledu.

Osim toga, planirana je izgradnja bazena između dvije zgrade, koji će biti namijenjen za stanovnike kuće, što još više povećava atraktivnost ovih stanova.

Dobra Voda je idilično mjesto s prekrasnim prirodnim krajolikom i čistim morem, idealno za miran život ili rekreaciju. Ovi stanovi predstavljaju izvrsnu priliku za one koji traže kvalitetan i udoban život s pogledom na more.

Ukoliko imate specifične zahtjeve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći pronaći i odabrati idealan stan ili kuću na području Dobre Vode i okolice. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine kako bismo Vam pomogli pronaći svoj dom iz snova uz more.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
65 m2
Korisna površina
62 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00