Apartman s pogledom na more, 1. kat, krovna terasa, otok Vir

Vir, Hrvatska – ID 13998
325,000 €
Područje 108 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se moderan apartman u novogradnji na popularnom otoku Viru s kojeg se pruža prekrasan pogled na more.

Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade i rasporedom je promišljeno osmišljen. Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje povezane s blagovaonicom i dnevnim boravkom te dvije lođe. Neto korisna površina ovih prostorija je 82,82 m².

Apartmanu pripada i prostrana krovna terasa od 90,69 m² koja nudi idealan prostor za opuštanje s pogledom na more. Na raspolaganju je i jedno parkirno mjesto.

Ukupna neto površina stana sa svim pratećim sadržajima iznosi 108,09 m².

Stan je izgrađen od kvalitetnih materijala s naglaskom na modernu opremu i udobnost. Konstrukcija objekta je od termo blokova, fasada je izolirana polistirenom debljine 10 cm radi bolje energetske učinkovitosti. Podovi su popločani, prozori su od PVC materijala sa električnim roletama, troslojnim ostakljenjem i mrežama protiv insekata. Apartman je opremljen sa tri klima uređaja - jedna se nalazi u dnevnom boravku, a druge dvije u spavaćim sobama. Stan također ima izlaz za priključak na dimnjak. Sigurnost osiguravaju protupožarna i protuprovalna ulazna vrata.

Predviđeno je da nekretnina dobije energetski certifikat A razreda.

Otok Vir jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Nalazi se na sjeverozapadu Zadarske županije i okružen je Virskim morem i Povljanskim kanalom. Otok je s kopnom povezan mostom, čime je omogućen lak pristup.

Obala otoka Vira duga je 31,43 km i nudi različite vrste plaža - od pješčanih preko šljunčanih do stjenovitih. Ovdje ćete pronaći prometne plaže s turističkim sadržajima, ali i mirne uvale u kojima možete uživati u miru i ljepoti netaknute prirode. Plaže su često okružene borovom šumom i nude kristalno čisto more, što Vir čini idealnim mjestom za obiteljski odmor.

Otok Vir nije samo ljetna destinacija, već i mirno mjesto za cjelogodišnji život. Nudi sve potrebne usluge kao što su škole, vrtići, trgovine, autobusne veze, restorani i kafići. Zadar, važan povijesni grad, udaljen je samo 26 km, a grad Nin, poznat po svojoj bogatoj povijesti, udaljen je 12 km.

Ukoliko imate specifične zahtjeve, rado ćemo Vam pomoći pronaći idealnu nekretninu prema Vašim zamislima. Naše iskustvo u prometu nekretninama u Dalmaciji omogućuje nam da za vas odaberemo najbolju ponudu, bilo da tražite priliku za ulaganje, apartman za odmor ili obiteljsku kuću s pogledom na more. Ne ustručavajte se kontaktirati nas, rado ćemo vam pomoći pronaći svoj dom iz snova na prekrasnom otoku Viru.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
108 m2
Korisna površina
82.82 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00